ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εκεί σχεδιάζονται τα μοντέλα της Skoda

Εκεί σχεδιάζονται τα μοντέλα της Skoda

Η Skoda, μέσω του video, μας βάζει στα άδυτα του σχεδιαστικού της κέντρου, εκεί όπου φιλοτεχνούνται όλα της τα μοντέλα. (VIDEO)

Στις αρχές Οκτωβρίου, στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Skoda θα αποκαλύψει το VISION RS και μέσα από ένα video αφήνει να αποκαλυφθεί το κόκπιτ του αυτοκινήτου.

Το SKODA VISION RS δίνει μια προοπτική για το μέλλον των μοντέλων RS. Το video παρουσιάζει το καινοτόμο εσωτερικό - με βιώσιμα υλικά - που διαμορφώνονται σε ένα στούντιο σχεδιασμού της Πράγας. Το video καλεί τον θεατή στο στούντιο στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, κοντά στο Κάστρο της Πράγας, τη Γέφυρα του Καρόλου, το Σπίτι του Χορού και το Παλάτι Ζofín.

Τα πρώτα σχέδια για τα μελλοντικά μοντέλα SKODA όχι μόνο καταρτίζονται στο στούντιο σχεδιασμού στο Česaná / Mladá Boleslav, αλλά και στο εμπνευσμένο περιβάλλον και την ατμόσφαιρα ενός κτιρίου art nouveau της Πράγας στο Masarykovo nábřeží.

To Skoda VISION RS είναι λαμπρό λευκό, υπογραμμίζοντας την καθαρή τεχνολογία κίνησης του και τα αειφορικά υλικά. Κρύσταλλο, άνθρακας και αναφορές στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το επίμηκες πλαίσιο οργάνων με στοιχεία άνθρακα συλλέγει τα συμμετρικά περιγράμματα της μάσκας του ψυγείου.

Η διακόσμηση του VISION RS αποτελείται από χειροποίητο και ειδικά κομμένο κρύσταλλο από τον τσεχικό κατασκευαστή γυαλιού Lasvit. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει ειδικά γραφήματα σχεδίασης RS και φωτίζεται από εφέ που αλληλεπιδρούν με την οθόνη αφής του συστήματος ψυχαγωγίας.

Η κεντρική κονσόλα του VISION RS σε σχεδιασμό διαστημικού πλαισίου με ενσωματωμένη λειτουργία shift-by-wire του DSG, είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από άνθρακα. Επίσης χρησιμοποιείται για τα διακοσμητικά στοιχεία, τα πάνελ των θυρών και τα καθίσματα, δημιουργώντας μια άμεση σύνδεση με τον κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Εκτός από τη σπορ εμφάνιση, η βιωσιμότητα είναι ένα ακόμα βασικό στοιχείο του VISION RS. Για παράδειγμα, οι ίνες άνθρακα αποτελούνται από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με τα καλύμματα καθισμάτων κατασκευασμένα από vegan Alcantara.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ