ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

"Είμαι ασφαλής", δηλώνει το νέο T-Cross (video)

"Είμαι ασφαλής", δηλώνει το νέο T-Cross (video)

Το νέο T-Cross της Volkswagen θα λανσαριστεί με πλειάδα συστημάτων ασφάλειας.

Δύο εβδομάδες πριν από την παγκόσμια, στατική, πρεμιέρα του νέου T-Cross, η Volkswagen με ένα video παρουσιάζει σήμερα το ένα από τα σλόγκαν που θα συνοδεύουν το μοντέλο: “Είμαι ασφαλής”, υπό την γενικότερη φιλοσοφία “Είμαι περισσότερο”.

Στο τέλος του κλιπ των 14 δευτερολέπτων, το πιο συμπαγές Sport Utility Vehicles (SUV) της Volkswagen, ενεργοποιεί αυτόματα το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης μέσω του City Braking System, συμπεριλαμβανομένης της Παρακολούθησης Πεζών, για να προστατεύσει έναν πεζό με ασχολείται με smartphone, διασχίζοντας τον δρόμο.

Το “Είμαι ασφαλής”, είναι ένας από τους τέσσερις τομείς εστίασης που περιγράφουν τις πιο σημαντικές ιδιότητες του T-Cross. “Είμαι πρακτικό”, “Είμαι χαλαρό”, “Είμαι διαισθητικό”.

Το T-Cross θα λανσαριστεί στην αγορά της Ελλάδας από το καλοκαίρι του 2018, με μια πλειάδα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού, όπως το σύστημα διατήρησης λωρίδων κυκλοφορίας (Lane Assist) και το σύστημα παρακολούθησης μπροστά (Front Assist), συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πέδησης έκτακτης ανάγκης (City Emergency Braking System) και παρακολούθηση πεζών (Pedestrian Monitoring), που είνι στάνταρ. Άλλα συστήματα υποβοήθησης περιλαμβάνουν το Blind Spot Monitor (προειδοποιεί για οχήματα στο τυφλό σημείο), συμπεριλαμβανομένου του Rear Traffic Alert, που προειδοποιεί για τα οχήματα που προσεγγίζουν από την πίσω πλευρά του T-Cross), το ενεργό σύστημα προστασίας επιβατών (κλείνει τα παράθυρα και την ηλιοροφή, σφίγγει τις ζώνες ασφαλείας και αυξάνει την πίεση πέδησης σε περίπτωση ατυχήματος) και το Adaptive Cruise Control (φρενάρει και επιταχύνει αυτόματα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα ραντάρ).

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ