ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ειδική έκδοση Fiat 500 Mirror

Ειδική έκδοση Fiat 500 Mirror

Στην εποχή της τεχνολογίας, με τους νέους να είναι όλο και περισσότερο εξαρτημένοι από αυτήν, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων επιδιώκουν να προσφέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματά τους.

Στη Fiat, λανσάρουν μια ειδική έκδοση, την 500 Mirror, η οποία απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό, αλλά και όσους αισθάνονται νέοι. Η έκδοση είναι αναβαθμισμένη αισθητικά, με επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες και απόληξη εξάτμισης, λογότυπο Mirror στην κολώνα, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών και προβολείς ομίχλης, ενώ διατίθεται σε μεταλλικό χρώμα «Μπλε Italia».

Ειδική έκδοση Fiat 500 Mirror

Πάντως, αυτό που κάνει το Fiat 500 Mirror να ξεχωρίζει, είναι το νέο προηγμένο σύστημα, U-Connect LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, υψηλής ανάλυσης, Bluetooth, θύρες USB-AUX IN και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι, που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone και τις εφαρμογές του.

Το νέο 500 Mirror διατίθεται στην ελληνική αγορά μόνο σε hatchback εκδόσεις, εξοπλισμένο με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2lt – 69hp και 0.9 TwinAir – 85hp, και πετρελαίου 1.3 Multijet II - 95 hp, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από 13.500 ευρώ μετά από έκπτωση, για την έκδοση 1.2lt.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ