ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εγκαίνια του πρώτου καταστήματος DS στην Αθήνα

DS Automobile Store Opening, 12/06/19,240-242 Kifissias Ave., Chalandri. Photo by: Nikos Mitsouras / Reporter Images
DS Automobile Store Opening, 12/06/19,240-242 Kifissias Ave., Chalandri. Photo by: Nikos Mitsouras / Reporter Images REPORTER IMAGES

Το νέο κατάστημα του ομίλου Συγγελίδη, φιλοξενεί τα νέα μοντέλα της μάρκας.

Το πρώτο DS STORE στην Ελλάδα, εγκαινιάστηκε επίσημα και λειτουργεί στη Λεωφόρο Κηφισίας 240 – 242 στο Χαλάνδρι.

Οι επισκέπτες της καταστήματος έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα σύγχρονα μοντέλα της γαλλικής μάρκας, που συνδυάζουν το μοναδικό design, την τεχνολογία, την άνεση, τις επιδόσεις, τα κορυφαία υλικά και τη φινέτσα. Συγκεκριμένα, το DS 7 CROSSBACK, τη ναυαρχίδα της μάρκας που παρουσιάστηκε στο τέλος του προηγούμενου έτους και το DS 3 CROSSBACK, το νέο μοντέλο που μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

Σε έναν χώρο μοναδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης, που αντανακλά κομψότητα, φινέτσα και avant garde στοιχεία της γαλλικής αυτοκίνησης, το νέο κατάστημα της DS στην Αθήνα έχει στόχο να παρέχει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση με εξειδίκευση και φροντίδα προς τους πελάτες του.

Η Έκθεση φιλοξενεί πλούσια γκάμα αξεσουάρ και merchandising, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες της μια μοναδική εμπειρία DS Virtual Vision των αυτοκινήτων και τη δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της DS.

Το νέο κατάστημα εγκαινίασε ο Δημήτρης Καββούρης, Chief Operating Officer (COO), ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος Συγγελίδη κι εγώ προσωπικά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έλευση του νέου μοντέλου DS 3 CROSSBACK στην ελληνική αγορά, αλλά και την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος DS στην Ελλάδα, ενός χώρου «στολίδι» που θα φιλοξενεί τα χαρισματικά αυτοκίνητα της DS Automobiles»…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ