ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έγινε κι αυτό: Η Nissan πούλησε Juke μέσω WhatsApp

Έγινε κι αυτό: Η Nissan πούλησε Juke μέσω WhatsApp

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, στην Ισπανία, η Nissan πούλησε ένα Juke μέσω... WhatsApp.

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και με την πανδημία του κορονοϊού, πολύ περισσότερο Ίσως έχει γίνει και απαραίτητη η επικοινωνία, ακόμα και η συναλλαγή αγαθών, καθώς πολλές εταιρείες επιλέγουν να πωλούν online και βεβαίως το καταναλωτικό κοινό να ακολουθεί, σε σημαντικό βαθμό, αυτή τη διαδικασία.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Στο χώρο του αυτοκινήτου, ορισμένες εταιρείες έχουν προχωρήσει σε online διαδικασίες παραγγελίας, μέχρι και πώλησης, με τον παράγοντα τράπεζα να παίζει ρόλο ως προς την διεκπεραίωση της υπόθεσης.

Δεν γνωρίζουμε αν θα προσχωρήσουν σε αυτή τη λογική κι άλλες εταιρείες, σύντομα. Ίσως αργότερα.

Στο εξωτερικό, όμως, η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική.

Έγινε κι αυτό: Η Nissan πούλησε Juke μέσω WhatsApp

Στην Ισπανία, η αντιπροσωπεία της Nissan, πριν από 4 χρόνια κιόλας, έκανε την πρώτη πώληση, ενός X-TRAIL μέσω Twitter!

Τώρα, επανέρχεται με έναν άλλο τρόπο. Συγκεκριμένα, η Antamotor, αντιπροσωπεία της Nissan στη Λα Κορούνια της Ισπανίας, πούλησε στον Manuel Nuez, ένα Juke μέσω του WhatsApp!

Το που μπορούμε να φθάσουμε δεν το φαντάζομαι. Όμως, το αυτοκίνητο δεν είναι ένα βάζο μαρμελάδα, που το παραγγέλνεις και στο στέλνουν σπίτι, ούτε ένα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Είναι ένα βιομηχανικό προϊόν, με συναίσθημα, ταυτότητα και που πριν το οδηγήσεις, θεωρώ είναι λάθος να το αποκτήσεις. Να δεις αν σου ταιριάζει βρε αδερφέ.

Έγινε κι αυτό: Η Nissan πούλησε Juke μέσω WhatsApp

Πάντως, όπως φαίνεται, είναι αρκετοί που εμπιστεύονται το ένστικτό τους και ακολουθούν την πολιτική αγοράς ΙΧ μέσω διαδικτύου.

"Η αλήθεια είναι ότι η όλη διαδικασία ήταν εύκολη και ευέλικτη και με εκπληκτική διαφάνεια. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να απολαύσω το νέο μου Nissan Juke, ένα αυτοκίνητο φορτωμένο με τεχνολογία που ανυπομονώ να οδηγήσω" είπε ο ιδιοκτήτης του Juke, Manuel Nuez, ο οποίος το παρέλαβε στο σημείο επιλογής του, με φορτηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ