ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δωρεάν σέρβις για 3 χρόνια προσφέρει η Jeep

Δωρεάν σέρβις για 3 χρόνια προσφέρει η Jeep

Η Jeep θα είναι παρούσα στην έκθεση Αυτοκίνηση 2017 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας και θα αποκαλύψει στο ευρύ κοινό το ολοκαίνουργιο Jeep Compass.

Το Σάββατο ανοίγει για το κοινό η έκθεση Αυτοκίνηση 2017 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο της Αθήνας. Η Jeep θα είναι παρούσα εκεί, με τις δυναμικές εκδόσεις των Jeep Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, ενώ θα αποκαλύψει στο ευρύ κοινό και το ολοκαίνουργιο Jeep Compass, το μοντέλο δημιουργεί αίσθηση στα Compact Premium SUV, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου στην κατηγορία του, ασφάλεια 5 αστέρων, πολυτέλεια και ισχυρούς αλλά οικονομικούς, κινητήρες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα το ζήσουν από κοντά στο Recalculating Tour σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο 'Glamping' ο οποίος αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον διττό χαρακτήρα του μοντέλου που συνδυάζει την περιπέτεια με την premium αίσθηση.

Επίσης, όσοι παραγγείλουν ένα Jeep μέσω της έκθεσης και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, θα δικαιούνται δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000χλμ.

Εξάλλου, οι υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Jeep, θα μπορούν να προγραμματίσουν ένα εξατομικευμένο test drive του μοντέλου της επιλογής τους, στην off-road πίστα της εταιρίας στην Γλυφάδα…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24