ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διπλή διάκριση για τα Mitsubishi Eclipse Cross και GT - PHEV Concept

2018 Eclipse Cross
2018 Eclipse Cross ©2017 MITSUBISHI

Δύο από τις τελευταίες δημιουργίες της Mitsubishi Motors, το Eclipse Cross SUV και το GT - PHEV Concept, απέσπασαν βραβεία σχεδίασης GOOD DESIGN.

Μπορεί να μου πείτε άλλο Αμερική και άλλο Ευρώπη, και σωστά, ωστόσο όταν πρόκειται για αυτοκίνητο, που είναι παγκόσμια προϊόντα, τότε όλες οι ειδήσεις είναι σημαντικές.

Δύο από τις τελευταίες δημιουργίες της Mitsubishi Motors, το Eclipse Cross SUV και το GT - PHEV Concept, απέσπασαν βραβεία σχεδίασης GOOD DESIGN, που είναι το μακροβιότερο και πιο αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Παγκόσμιων Βραβείων που τιμά τη Σχεδιαστική Αρίστευση & Σχεδιαστική Καινοτομία (Design Excellence & Design Innovation).

Διοργανώνονται από το Chicago Athenaeum Museum of Architecture & Design, και στόχο έχουν να δημιουργήσουν 'συναίσθηση' σύγχρονης σχεδίασης και να τιμήσουν τόσο τα προϊόντα όσο και τους ηγέτες της βιομηχανίας στη σχεδίαση και παραγωγή. Ο θεσμός GOOD DESIGN ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1950 από τα θρυλικά ονόματα των χώρων αρχιτεκτονικής και σχεδίασης Edgar Kaufmann, Jr., Eero Saarinen, και Charles & Ray Eames.

Το Eclipse Cross είναι ένα μείγμα τολμηρής coupe εμφάνισης και δυναμικού SUV με προστατευτικό κάλυμμα που οπτικά διαμορφώνεται από τη μαύρη κεντρική περιοχή και χρωμιωμένα ένθετα, μπροστά, ενώ πίσω ξεχωρίζουν το σχεδόν 'κυβικό' στυλ που δημιουργείται από τα ψηλά τοποθετημένα πίσω φώτα και ένα οριζόντιο πίσω διαιρούμενο παρμπρίζ.

Από την άλλη, το πρωτότυπο MITSUBISHI GT - PHEV Concept, που έκανε πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2016, υιοθετεί επίσης την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi μαζί με προηγμένες τεχνολογίες ελέγχου ηλεκτροκίνησης και τετρακίνησης που έχει εξελίξει η ίδια η MMC…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ