ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διπλή... απειλή από Renault και Dacia

RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 2
RENAULT CAPTUR (J87) - PHASE 2 BROSSARD, YANNICK

Δύο σημαντικά μοντέλα για τον όμιλο Renault αναμένονται το τελευταίο 3μηνο του έτους στην ελληνική αγορά. Διπλή "απειλή" από Renault και Dacia.

Προσφάτως, το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia στην Ελλάδα, ενημερώθηκαν από την εισαγωγική εταιρεία TEOREN MOTORS για τα μοντέλα που παρουσίασε ο όμιλος στην Εκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπως το πανίσχυρο Renault MEGANE RS, το νέο Dacia DUSTER, αλλά και το πρωτότυπο Symbioz.

Παράλληλα, τονίστηκε ότι αναμένονται έως το τέλος τη χρονιάς το νέο Renault CAPTUR αλλά και το επαγγελματικό Dacia DOKKER.

END OF LIFE STEP 2 - E1 VERSION - 15-INCH ARACAJU WHEEL TRIMS - SLIDING SIDE DOOR
END OF LIFE STEP 2 - E1 VERSION - 15-INCH ARACAJU WHEEL TRIMS - SLIDING SIDE DOOR RENAULT MARKETING 3D-COMMERCE

To Renault Captur, στα πολύ συμπαγή crossover, φέρει πιο δυναμική εμφάνιση, περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου –που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC.

Όσον αφορά στο Dokker, που θα πλαισιώσει τα Sandero και Duster, χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, το Dokker θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ