ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Διαθέσιμες οι νέες εκδόσεις του Nissan LEAF

Nissan LEAF e+, further broadening the appeal of the worldÕs best-selling electric car*1 by offering a new powertrain with additional power and range. *1 Based on cumulative sales data from December 2010 to December 2018.
Nissan LEAF e+, further broadening the appeal of the worldÕs best-selling electric car*1 by offering a new powertrain with additional power and range. *1 Based on cumulative sales data from December 2010 to December 2018. NISSAN

Το Nissan LEAF e+ το οποίο έχει ήδη λάβει περισσότερες από 8.000 παραγγελίες έρχεται ανανεωμένο και γεμάτο με νέα συστήματα.

Το Nissan LEAF, έρχεται με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις, με την προσθήκη της έκδοσης LEAF e+. Επίσης, όλες οι νέες εκδόσεις του LEAF προσφέρονται με στάνταρ το νέο σύστημα ψυχαγωγίας Νissan Connect περιλαμβάνοντας χαρακτηριστικά όπως το Apple CarPlay και το AndroidAuto που επιτρέπουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τα smartphones.

Κι ακόμη, οι υποψήφιοι αγοραστές του LEAF θα επωφεληθούν και από ένα αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο διαθέτει την λειτουργία βελτιστοποίησης της διαδρομής TomTom LIVE premium traffic, καθώς και την ενσωματωμένη λειτουργία Online Map Update, όπως και τη λειτουργία Location Chargers για την εύρεση σημείων φόρτισης.

Επιπλέον, η ολοκαίνουργια εφαρμογή Nissan Connect Services, είναι διαθέσιμη για όλες τις νέες εκδόσεις του LEAF. Με την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν διαδρομές πλοήγησης από το smartphone στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο στο smartphone, μέσω της υπηρεσίας πλοήγησης Door-to-Door Navigation, επιτρέποντας την ευκολότερη μετάβαση από και προς το σταθμευμένο σημείο και, κατά συνέπεια, από και προς τον τελικό προορισμό

Παράλληλα, η λειτουργία Remote Climate Control προσφέρει την επιλογή ενεργοποίησης του κλιματισμού όταν το LEAF είναι ακόμα συνδεδεμένο με την πρίζα στο γκαράζ, ενώ πληροφορίες και αναλύσεις για τις διαδρομές και το στυλ οδήγησης, είναι επίσης διαθέσιμες από το smartphone του εκάστοτε χρήστη.

Βασισμένο στην ήδη εντυπωσιακή απόδοση και αποτελεσματικότητα του LEAF των 40 kWh, το LEAF e+ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια οδήγησης, με αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η συμπαγής μπαταρία 62 kWh του μοντέλου είναι αποτελεσματική και ισχυρή, με αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας κατά 25% και αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας κατά 55%, δίνοντας στο LEAF e+ απόδοση ισχύος 217 ίππους και έως 385 χλμ. οδήγησης (σε μικτό κύκλο WLTP), σε μία μόνο φόρτιση.

Βελτιωμένο, σε σχέση με το πρώτης γενιάς LEAF που λανσαρίστηκε το 2011, είναι και το σύστημα εσωτερικής θερμικής διαχείρισης, διασφαλίζοντας την βελτιστοποίηση της απόδοσης από την ταχυ-φόρτιση, σε συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα διασφαλίζει επίσης ότι μεγιστοποιείται η ποιότητα και η μακροζωία της μπαταρίας, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες ξεγνοιασιά και υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Διαθέτοντας πολλές και καινοτόμες τεχνολογίες οδήγησης, το νέο LEAF πρωτοστατεί στο όραμα της Ευφυούς Οδήγησης της Nissan, με το μοναδικό e-Pedal να είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις, επιτρέποντας στους οδηγούς να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν, μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ.

Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο και με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας. Επίσης, φέρει και το ProPILOT Park, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα και με ευκολία. Αυτά τα βοηθήματα, έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο του οχήματος από τον οδηγό...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ