ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Countryman με τον ισχυρότερο κινητήρα που είχε ποτέ η Mini

Countryman με τον ισχυρότερο κινητήρα που είχε ποτέ η Mini

Η δεύτερη γενιά MINI Countryman είναι το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο μοντέλο ολόκληρης της γκάμας της ιστορικής βρετανικής μάρκας.

Και τώρα έρχεται να προστεθεί η πιο ισχυρή έκδοση, το JohnCooperWorksCountryman των 231hp - ο ισχυρότερος κινητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο MINI. Σε συνδυασμό με το στάνταρ σύστημα τετρακίνησης AWD ALL4 και μία στιβαρή φιλοσοφία αμαξώματος, προσφέρει αίσθηση αγωνιστικής πίστας στο δρόμο και ιδιαίτερη οδήγηση στο χώμα.

Το νέο MINIJohnCooperWorksCountryman (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,4λίτρα/100χλμ.; εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 169γρ./χλμ.) επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 6,5δευτερόλεπτα με το στάνταρ 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το προαιρετικό 8-τάχυτο σπορ Steptronic. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατά 0,8ή 0,7δεύτερα ταχύτερο από το ΜINICooperSCountrymanALL4.

Τα χαρακτηριστικά επιδόσεων του νέου MINI John Cooper Works Countryman αντανακλώνται και στην ελαστικότητά του στις ρεπρίζ, στην ευελιξία του στις στροφές και στην ικανότητα επιβράδυνσης. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι το προϊόν ενός συνολικού πακέτου που βασίζεται στην αγωνιστική τεχνογνωσία της John Cooper Works, όπου εκτός από τον κινητήρα και το σύστημα τετρακίνησης περιλαμβάνεται επίσης σπορ ανάρτηση με ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών John Cooper Works και σπορ σύστημα φρένων Brembo, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα, αεραγωγός ψύξης, και ένα ειδικό cockpit με σπορ καθίσματα John Cooper Works. Το κύρος του νέου MINIJohnCooperWorksCountryman στην premium compact κατηγορία υπογραμμίζεται με αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως MINI Driving Modes, προβολείς LED, Comfort Access και Radio MINI Visual Boost, που εντάσσονται στο βασικό εξοπλισμό.

Το νέο MINI JohnCooperWorksCountryman σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έχει αυξημένη ισχύ κατά 13hp και πιο αποδοτική σχεδίαση του συστήματος AWD ALL4. Είναι βέβαια και μεγαλύτερο σε εξωτερικές διαστάσεις και σε χώρους.

Το νέο MINI John CooperWorksCountryman θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2017 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Στην αγορά αναμένεται την άνοιξη του 2017…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ