ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Citroen με νέα, “ηλεκτρική” εταιρική υπογραφή

Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions COPYRIGHT ASTUCE PRODUCTIONS

Με τη νέα εταιρική υπογραφή INSIRED BY YOU ALL έρχεται η μετάβαση προς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας Citroen για ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα.

Η μετάβαση προς τον εξηλεκτρισμό της γκάμας Citroen, συνοδεύεται από τη νέα εταιρική υπογραφή: INSPIRËD BY YOU ALL, η οποία θα εμφανίζεται σε όλους τους τρόπους προβολής της γαλλικής μάρκας, που θα αφορούν τα ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα στη γκάμα της Citroen.

Από το 2020, προκειμένου να σηματοδοτηθεί η ευρεία γκάμα νέων ηλεκτρικών και Plug-in Hybrid μοντέλων, θα τοποθετηθούν διαλυτικά πάνω από το “E” στο INSPIRËD BY YOU ALL και θα είναι ο συνδετικός κρίκος για τα ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, που θα φέρουν το λογότυπο “ëlectric”.

Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions COPYRIGHT ASTUCE PRODUCTIONS

Τα διαλυτικά, θα συναντώνται και στα υβριδικά μοντέλα της γκάμας, καθώς θα έχουν στην πόρτα του χώρου των αποσκευών το λογότυπο “ḧybrid”. Επιπλέον, η προσθήκη της λέξης “all” στο motto INSPIRËD BY YOU ALL υποστηρίζει εμφατικά την στρατηγική της μάρκας να δημιουργήσει ηλεκτρικά μοντέλα προσιτά σε όλους, όπως ακριβώς έκανε τα αυτοκίνητα πιο προσιτά στο ευρύ κοινό, από το 1919 και για 100 χρόνια.

Η διεθνής αυτή εταιρική υπογραφή, θα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα στην επικοινωνία των 6 ηλεκτρικών και επαναφορτιζόμενων υβριδικών αυτοκινήτων της Citroen, που αναμένεται να λανσαριστούν εντός του 2020.

Μάλιστα, ήδη χρησιμοποιέίται στην προβολή του νέου Hybrid C5 AIRCROSS SUV...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ