ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Citroen C4 Cactus

Citroen C4 Cactus

Τρία χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στους ευρωπαϊκούς δρόμους, το Citroen C4 Cactus παρουσιάζεται με ανανεωμένη εμφάνιση.

Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η νέα ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushion (PHC), που για πρώτη φορά παρουσιάζεται σε μοντέλο της γαλλικής φίρμας.

Το πλεονέκτημα της και παρά την συμβατική της μορφή, είναι η τοποθέτηση αμορτισέρ σε κάθε ένα από τους τροχούς που συνδυάζονται με υδραυλικά στοπ. Σε αυτή τη διάταξη, στη διαδρομή λειτουργίας της η ανάρτηση έχει μαλακή λειτουργία, ενώ σε συμπίεση ή σε έκταση, τα υδραυλικά stop αναλαμβάνουν την ιδανική απόσβεση.

Συνδυάζοντας επίσης τα νέας σχεδίασης καθίσματα, ντυμένα με πιο πυκνή ύφανση, το ανανεωμένο C4 Cactus υπόσχεται ξεκούραστες διαδρομές σε οδηγό και επιβάτες.

Citroen C4 Cactus

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, το C4 Cactus συνεχίζει να έχει τα πλευρικά προστατευτικά Airbumps, ενώ νέας σχεδίασης είναι οι προφυλακτήρες, με τα εμπρός και πίσω φώτα να έχουν πλέον μεγαλύτερο μέγεθος. Ο εξοπλισμός ασφάλειας περιλαμβάνει πλέον συστήματα όπως το αυτόνομο φρενάρισμα ανάγκης (ΑΕΒ), την αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας, την παρακολούθηση τυφλού σημείου, την υποβοήθηση παρκαρίσματος, αλλά και την κάμερα οπισθοπορείας.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, το ανανεωμένο C4 Cactus περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις του 3κύλινδρου 1.2 PureTech, με 82, 110 και 130 ίππους, όπως και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 BlueHDi των 100 ίππων...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ