ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition

BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition

Οι ειδικές εκδόσεις BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition διεγείρουν τη φαντασία και θα διατίθενται από το Δεκέμβριο του 2017.

Τα Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC) ετοιμάζονται τώρα να υποδεχτούν δύο ελκυστικές ειδικές εκδόσεις που αναδεικνύουν τον αποκλειστικό και σπορ χαρακτήρα τους. Οι BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition διεγείρουν τη φαντασία με στοιχεία εξοπλισμού κορυφαίας κλάσης. Οι δύο ειδικές εκδόσεις θα διατίθενται από το Δεκέμβριο του 2017.

Η BMW X5 Special Edition συνδυάζει το πακέτο M Sport με δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, συμπεριλαμβανομένων θερμαινόμενων καθισμάτων για οδηγό και συνοδηγό. Ο συνδυασμός Alcantara/δερμάτινης ταπετσαρίας σε Anthracite/Black και με το σήμα M στο δερμάτινο κάθισμα διατίθεται εναλλακτικά χωρίς επιπλέον κόστος.

Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δερμάτινη ταπετσαρία Merino της συλλογής BMW Individual σε πέντε αποχρώσεις. Επιπλέον, η BMW X5 Special Edition διατίθεται με θερμοανακλαστικά κρύσταλλα και οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών - Multifunctional Instrument Display (μη διαθέσιμη για την BMW X5 xDrive40e iPerformance). Όλες οι εκδόσεις της BMW X5 διατίθενται σε μορφή Special Edition, με εξαίρεση την BMW X5 M50d.

BMW X5 Special Edition και BMW X6 M Sport Edition

Η αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες και η απεριόριστη οδηγική απόλαυση παντός εδάφους είναι κοινά χαρακτηριστικά των μοντέλων BMW X5 με τον 4.4 lt κινητήρα V8 twinturbo. Αποδίδει 575 hp με 750 Nm ροπής, επιταχύνει σε 4,2 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα και αναπτύσσει τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Συνδυάζεται με 8άρι αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων. Για την BMW X5 η κατανάλωση μικτού κύκλου είναι: 9,6 – 3,3 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 224 – 77 γρ./χλμ.) και για την BMW X6 η κατανάλωση μικτού κύκλου είναι: 9,7 – 6,9 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 225 – 183 γρ/χλμ)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ