ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Bentley Inspirator: Οι προσωπικές προτιμήσεις αποκτούν ζωή

Bentley Inspirator: Οι προσωπικές προτιμήσεις αποκτούν ζωή

Εφαρμογή παρακολουθεί τις εκφράσεις σου και διαμορφώνει τη… Bentley που θέλεις.

Για πρώτη φορά oι προσωπικές προτιμήσεις μπορούν πλέον να μεταμορφωθούν σε προτάσεις διαμόρφωσης αυτοκινήτου με τη βοήθεια της πιο πρόσφατης καινοτομίας της Bentley, του Inspirator. Η εφαρμογή παρακολουθεί τις εκφράσεις και τις αντιδράσεις του προσώπου του χρήστη και τις ερμηνεύει προκειμένου να διαμορφώσει την τέλεια Bentley για αυτόν.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της κάμερας κάθε συσκευής iOS, τo λογισμικό αναγνώρισης εκφράσεων και αντιδράσεων προσώπου της εφαρμογής καταγράφει και αναλύει τα συναισθήματα του χρήστη της χρησιμοποιώντας ως σημείο αναφοράς λεπτομερείς εκφράσεις του προσώπου. Με ταχύτητα 15 καρέ το δευτερόλεπτο αναγνωρίζονται συνολικά 34 πρότυπα προσώπου, όσο ο χρήστης αντιδρά στα ερεθίσματα που δέχεται παρακολουθώντας ένα φιλμ.

Ο εγκατεστημένοι αλγόριθμοι άμεσων συναισθημάτων έχουν εξελιχθεί χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων συναισθημάτων του κόσμου - έχουν αναλυθεί 3,4 εκατομμύρια πρόσωπα από συνολικά 75 χώρες του κόσμου και έχουν δημιουργεί περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια σημεία αναφοράς συναισθημάτων.

Οι αντιδράσεις του θεατή δημιουργούν ένα μοναδικό αφηγηματικό φιλμ, που εξελίσσεται ανάλογα με αυτά στα οποία αντιδρά πιο θετικά. Ταυτόχρονα αποκρυπτογραφούνται οι προτιμήσεις του, δημιουργώντας μια μοναδική διαμόρφωση που αποκαλύπτεται στο τέλος της θέασης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ