ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό το όχημα δεν σταματά πουθενά (VIDEO)

Αυτό το όχημα δεν σταματά πουθενά (VIDEO)

Εξέπληξε άπαντες η Hyundai στην έκθεση τεχνολογίας CES, στο Λας Βέγκας. Ένα όχημα που μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας μπορούμε να δούμε, παρουσίασε η Hyundai στην έκθεση τεχνολογίας CES, του Λας Βέγκας.

Το πρωτότυπο όχημα με την κωδική ονομασία Elevate, πραγματικά δικαιολογεί το όνομά του, καθώς ανυψώνεται. Για περίπου τρία χρόνια οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Hyundai, εργάστηκαν σκληρά, προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά το Elevate.

Δημιούργησαν, λοιπόν, ένα όχημα, που μπορεί να κινηθεί ως ένα απλό αυτοκίνητο, αλλά μόνο ηλεκτρικά. Ωστόσο, αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι ότι όταν ανυψωθεί ξεδιπλώνονται τέσσερα μπράτσα, που στις άκρες τους βρίσκονται οι τροχοί.

Οταν το όχημα χρειάζεται να κινηθεί σε βραχώδη εδάφη ή οπουδήποτε δεν μπορεί να κινηθεί κανένα άλλο όχημα, τότε τα μπράτσα λειτουργούν σαν πόδια ενός σκαθαριού, ενώ κλειδώνουν οι τροχοί για να μένουν σταθεροί. Το όχημα είναι χρήσιμο και ως σωστικό μέσο και ειδικά σε δύσβατες περιοχές και με κακές καιρικές συνθήκες, όπως με τα χιόνια, μπορεί να αποβεί σωτήριο...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ