Αυτό το Actros μετέφερε την άτρακτο ενός Airbus

Ένα Airbus στη Γερμανία μεταφέρθηκε με εντυπωσιακό τρόπο χάρη σε ένα Mercedes-Benz Actros 4163 SLT.

Ενα Airbus A320, το οποίο υπέστη ζημιά από μια σκληρή προσγείωση, μεταφέρθηκε επιτυχώς και με εντυπωσιακό τρόπο από το Ταλίν της Εσθονίας, στη Γερμανία.

Η άτρακτος του αεροσκάφους (μήκος 60 μ., βάρος 90 τόνοι και πλάτος 5 μ.) φορτώθηκε, αρχικά, σε ένα φέρρυ στη Βαλτική Θάλασσα.

Κατόπιν, η ομάδα βαρέων μεταφορών με το Actros SLT των 630 ίππων, ανέλαβε τη οδική μεταφορά για να διασχίσει το Αμβούργο, το Μαγδεμβούργο, τη Νυρεμβέργη και τη Στουτγάρδη πριν κατευθυνθούν προς το βόρειο τμήμα του Μέλανα Δρυμού.\

Δύο φορές κατά μήκος της διαδρομής, η συνοδεία βαρέων μεταφορών της Airbus έπρεπε να εγκαταλείψει τον αυτοκινητόδρομο για να αποφύγει τις χαμηλές γέφυρες.

Επίσης, όταν χρειάστηκε ο οδηγός να ξαναμπεί στον αυτοκινητόδρομο, έβαλε και όπισθεν, αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας.

Επιπλέον, ένα δεύτερο Actros SLT μετέφερε το φορτίο στον τελικό του προορισμό, στις εγκαταστάσεις κατάρτισης της KSK Special Forces Command, προκειμένου το Airbus να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ρεαλιστικών σεναρίων

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όταν συνέλαβαν τον Μανώλη Αγγελόπουλο να παίζει μπαρμπούτι

"Τι κάναμε δηλαδής; Ζάρια παίζαμε. Τι θέλατε να παίζουμε; Μπριτς και κουμ-καν";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.