ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητοVanMAXUS στην Ελλάδα

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητοVanMAXUS στην Ελλάδα
MADIMITRIS

Την παραχώρηση συντόνισεη TryEV, καινοτόμος εταιρεία προώθησης της ηλεκτροκίνησης, στο πλαίσιο του αγώνα κατά του κορoνοϊού.

Μια ακόμα κινεζική μάρκα κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, αντιπροσωπεύεται στη χώρα μας. Μάλιστα, η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος (Isuzu, Jaguar, Land Rover κ.α.), παραχώρησε το αμιγώς ηλεκτρικό VanMAXUS EV80 3.5 τόνων στο ΕΚΑΒ, για την ενίσχυση του Υπουργείου Υγείας ως προς τη μεταφορά φαρμάκων και υλικών, με στόχο την δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες ενός ηλεκτροκίνητου φορτηγού.

Αρωγοί στην προσπάθειά αυτή, ήταν και οι ENGIE καιBlinkγια τη διάθεση και εγκατάσταση των αναγκαίων σταθμών φόρτισης, όπως και της Γενικής Γραμματείας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το van είναι κατηγορίαςL2H2,L2H3van,με μοτέρ ισχύος 92ΚW και 320 Nm ροπής, με μπαταρία 56KWhπου δίνειαυτονομία έως195 χλμ. και κατασκευάζεται στη Σανγκάη.

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητοVanMAXUS στην Ελλάδα
MADIMITRIS

Μήκους 5,7 μ., πλάτους 1,998 μ. και ύψους 2,552 μ., έχει ιδιαίτερα μεγάλο μεταξόνιο 3,850 μ. και 3 θέσεις επιβατών. Μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 100 χλμ./ώρα. Εχει όγκο φόρτωσης 11 κυβικά μέτρα, βάρους 950 κιλών, και χαμηλώ κατώφλι φόρτωσης στα 55 εκ. από το έδαφος, κάτι που το καθιστά μοναδικό στην κατηγορία του.

Διαθέτει ηλεκτρικό χειρόφρενο, ESP, Hill Hold για την εκκίνηση σε ανηφόρες και πολλά ακόμα στον βασικό εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ