ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η βολίδα των 1250 ίππων

Αυτή είναι η βολίδα των 1250 ίππων

Ένα ακόμα υπερ-αυτοκίνητο, υβριδικής τεχνολογίας, πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στις 3 Μαρτίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. (VIDEO)

Η αμερικανική εταιρεία Czinger Vehicles, με έδρα το Λος Αντζελες, πρόκειται να παρουσιάσει μια πατενταρισμένη ιδέα και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ενός μοντέλου που πρόκειται να ενθουσιάσει πολλούς, αλλά θα είναι μόλις για 80 εκλεκτούς.

Το Czinger 21C, προορίζεται να γίνει μοντέλο - σημείο αναφοράς στον 21 αιώνα (21C Centrury), έχοντας ιδανική κατανομή βάρους και πολύ χαμηλές θέσεις οδήγησης.

Το από ανθρακονήματα και πολυμερή κατασκευασμένο αμάξωμα, φιλοξενεί έναν κινητήρα βενζίνης 2.88 lt, επίπεδο V8, με δύο turbo τοποθετημένα στη μέση του αμαξώματος. Το μοτέρ αποδίδει 329 ίππους ανά λίτρο (948 ίππους, σύνολο), μεταφέροντας την ισχύ στους πίσω τροχούς.

Αυτή είναι η βολίδα των 1250 ίππων

Παράλληλα, διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε μπροστινό τροχό, δημιουργώντας συνθήκες τετρακίνησης, καθώς και μια γεννήτρια που λαμβάνει ενέργεια από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου-τιτανίου. Εκεί έγκειται η υβριδική σύσταση του υπερ-αυτοκινήτου.

Η συνολική ισχύς, κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικών μοτέρ, αγγίζει τους 1250 ίππους, επιταχύνοντας στα 0-100 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτ., στα 0-300 χλμ./ώρα σε 15 δευτ. και στα 0-400 χλμ./ώρα σε 29 δευτ. Το υβριδικό σύστημα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο επτά εν σειρά σχέσεων.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ