ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή είναι η νέα Bentley Continental GT των 635 ίππων

Αυτή είναι η νέα Bentley Continental GT των 635 ίππων
RICHARDPARDON.CO.UK

Η τρίτη γενιά αντιπροσωπεύει όλα τα στοιχεία που γνωρίζει η Bentley για τη δημιουργία των Grand Tourers.

Η βρετανική χειροποίητη κατασκευαστική παράδοση της Bentley, από το 1919 (100 χρόνια συμπληρώνει του χρόνου) αποδίδει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η 3η γενιά Continental GT, είναι ένα υπέροχο Convertible σύνολο, με τα καλύτερα χειροποίητα υλικά και τεχνολογίες που εναρμονίζονται για να δημιουργήσουν μια συνδεδεμένη, εξατομικευμένη καμπίνα.

Φέρει περιστρεφόμενη οθόνη αφής 12,3'' που προσφέρει στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα ψηφιακής απεξάρτησης, ενώ η κομψή οροφή ανοίγει και κλείνει σε 19 δευτερόλεπτα, με το αυτοκίνητο να ταξιδεύει σε ταχύτητες μέχρι 50 χλμ./ώρα, αποκαλύπτοντας ένα εξαιρετικό, πολυτελές χειροποίητο εσωτερικό, με θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, αλλά και νέα θερμαινόμενα υποβραχιόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οροφή έχει ειδικές επιστρώσεις που μειώνουν τους θορύβους στην καμπίνα, προσφέροντας την απαιτούμενη ηρεμία που χρειάζονται οι αποκλειστικά 4 επιβάτες.

Αυτή είναι η νέα Bentley Continental GT των 635 ίππων

Το αμάξωμα είναι κατά 20% ελαφρύτερο και για 5% πιο άκαμπτο, οι μπροστινοί τροχοί μεταφέρθηκαν 13,5 εκ. πιο μπροστά, το αμάξωμα χαμήλωσε και μίκρυνε το ρύγχος, ενώ ο W12 κινητήρας 6.0lt, με Start/Stop, αποδίδει 635 ίππους με ροπή 900 Nm και συνδυάζεται με κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων με διπλό συμπλέκτη. Και τα αποτελέσματα είναι εκρηκτικά, με επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 333 χλμ./ώρα. Οσο για την κατανάλωση και τους ρύπους, σύμφωνα με το νέο πρότυπο WLTP που θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά από τον Σεπτέμβριο του 2019, έχει μέση κατανάλωση 20,2 λίτρα στα 100 χλμ. και εκπομπές 317 γρ./χλμ. CO2.

Ξεχωρίζει ο φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας LED Matrix, και ο σχεδιασμός των προβολέων. Μια επιλογή από τρία ηχοσυστήματα προσφέρονται στο νέο Continental GT Convertible. Το βασικό σύστημα διαθέτει 10 ηχεία και 650 Watts, ενώ είναι διαθέσιμο ένα σύστημα με 16 ηχεία Bang & Olufsen

Αυτή είναι η νέα Bentley Continental GT των 635 ίππων

Το νέο Continental επωφελείται από λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν πάντα συνδεδεμένους οδηγούς και επιβάτες. Το Apple CarPlay, ο πιο έξυπνος και γρήγορος τρόπος ενσωμάτωσης της λειτουργικότητας των συσκευών της Apple σε ένα αυτοκίνητο, συνδέεται μέσω θύρας USB.
Ένα νέο Σύστημα Active All-Wheel-Drive αντικαθιστά την παραδοσιακή κατανομή ισχύος 40:60 μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών αντίστοιχα, μεταβάλλοντας τώρα την ροπή ανάλογα με την κατάσταση οδήγησης.

Φέρει επίσης και μπαταρία 48 volt για να κινείται το αυτοκίνητο πιο αθόρυβα.Εξάλλου, μέσω του συστήματος Drive Dynamics Control της Bentley, μπορούν να επιλεγούν διάφορες λειτουργίες: Comfort, Bentley ή Sport. Η ανάρτηση, ο κινητήρας, το κιβώτιο ταχυτήτων και άλλα συστήματα πλαισίου προσαρμόζονται για να ταιριάξουν με την επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης. Εναλλακτικά, ο οδηγός μπορεί να διαμορφώσει τις δικές του δυναμικές ρυθμίσεις.

Καταλήγοντας, εφοδιάζεται με αερανάρτηση που έχει περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης, Power Steering Assist (EPAS) στο σύστημα διεύθυνσης και τελευταίας γενιάς σύστημα ελέγχου συνεχούς απόσβεσης (Continuous Damping Control – CDC) και ελαστικά P Zero σε ζάντες 21 ιντσών...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ