Αθρόα συμμετοχή στο ραντεβού της Αθήνας

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η εκδήλωση "Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018" σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες με τις συνεχόμενες βροχές και καταιγίδες, δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν τους περίπου 5.000 επισκέπτες που βρέθηκαν στις “Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018”, στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τα εκθέματα πολλά και εντυπωσιακά. Σε πρώτη παράταξη η «αγγλική» σχολή με μοντέλα που έχουν χαράξει πορεία πολλών δεκαετιών και που παραμένουν λαμπρά παραδείγματα από άλλες εποχές. Αμέσως μετά η «ιαπωνική» σχολή, με μοτοσυκλέτες που έδειξαν το δρόμο αλλάζοντας το χάρτη σε κάθε κατηγορία.

Δίπλα τους παρατεταγμένες μοναδικές custom δημιουργίες από Έλληνες custom builders που έχουν βραβευτεί εντός και εκτός συνόρων, ενώ ακροβολισμένες οι περισσότερες εταιρίες μοτοσυκλετών, επιδεικνύοντας νέα μοντέλα για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Όπως για παράδειγμα το εκκεντρικό Husqvarna Vitpilen 701, τη διαχρονική οικογένεια Bonneville της Triumph (Speedmaster, Bobber Black κλπ), το πιο δυνατό Scrambler στην ιστορία της Ducati και στις τρεις εκδόσεις του (1100), τα ρηξικέλευθα Honda Neo Sports Café (125-300-1000), τις νέες σειρές V7 και V9 της Moto Guzzi, όλα τα μοντέλα 2018 της Indian, τις εντυπωσιακές Harley Sport Glide και Fat Boy 114, αλλά και το πολλά υποσχόμενο mini adventure Himalayan της Royal Enfield! Παράλληλα, οι επισκέπτες απόλαυσαν μουσική και διασκέδασαν παίζοντας ποσφαιράκι...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

9+1 βιβλία για την Ημέρα του Πατέρα

Η σχέση πατέρα-παιδιών και οι μπαμπάδες ως κινητήρια δύναμη σε μια εορταστική αναγνωστική λίστα.

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.