ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ασφάλεια οχήματος σε 10 λεπτά; Κι όμως γίνεται

Ασφάλεια οχήματος σε 10 λεπτά; Κι όμως γίνεται

Η εποχή της ψηφιακής ασφάλισης είναι εδώ και έχεις τη δυνατότητα να την ανακαλύψεις.

Στην Ελλάδα, αργήσαμε σχεδόν σε όλα τα θετικά που συνέβησαν στον κόσμο. Αργήσαμε να τα εισάγουμε στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας, σε αντίθεση με οτιδήποτε μέτριο ή κακό που γινόταν στο εξωτερικό, που με μιας το υιοθετούσαμε.

Αργήσαμε, αλλά μπήκαμε στη ψηφιακή εποχή και μάλιστα, μέρα με τη μέρα, όχι μόνο οι νεότεροι σε ηλικία, αλλά και οι μεγαλύτεροι, θέλουν να έχουν άμεση προσβασιμότητα, με ασφάλεια, οπουδήποτε. Το διαδίκτυο, αποτελεί "εργαλείο" ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης πολλές φορές, αλλά και εξυπηρέτησης, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συναλλαγές και αγορές, όπως η ασφάλιση, που σε άλλη περίπτωση θα χρειαζόσουν ώρες να περιμένεις τη σειρά σου σε κάποιο ταμείο ή γραφείο.

Παρά τη σημαντική πρόοδο που επιδεικνύουμε στη χρήση του διαδικτύου, στην Ελλάδα έχουμε τεράστια περιθώρια ανάπτυξης. Μιλώντας για την ασφάλιση, που τόσο επίκαιρη είναι στις μέρες μας, ειδικά για το αυτοκίνητο, η online διείσδυση ενώ αγγίζει στις ανεπτυγμένες χώρες το 45%, στην Ελλάδα βρίσκεται μόλις στο 10%.

Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα της Kantar, για λογαριασμό της COSMOTE, ένας στους δύο καταναλωτές στην Ελλάδα, που είναι κάτοχοι ασφαλιστικού προγράμματος, προτίθενται να αγοράσουν online ασφάλεια οχήματος. Μάλιστα, τα κριτήρια αγοράς των Ελλήνων, είναι οι χαμηλές τιμές (33%), η αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας, η εύκολη διαδικασία και η άμεση αγορά.

Η εποχή της ψηφιακής ασφάλισης είναι εδώ

Η είσοδος της COSMOTE στον κλάδο της ψηφιακής ασφάλισης, ήταν, λοιπόν, αναμενόμενη κι έρχεται την κατάλληλη στιγμή, καθώς με τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν, δημιουργούνται ευκαιρίες παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, με επιπλέον οφέλη, σε τιμές και προνόμια, για συνδρομητές COSMOTE (σταθερής, κινητής, τηλεόρασης).

Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Insurance, ο καταναλωτής, λαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ασφάλιση του οχήματος του, είτε είναι αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα ή ελαφρύ επαγγελματικό, συγκρίνει on line προϊόντα και υπηρεσίες από αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και επιλέγει ο ίδιος το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες και δυνατότητες, λαμβάνοντας το άμεσα στο e-mail του σε λίγα λεπτά.

Οι πελάτες του cosmoteinsurance.gr, ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου μπορούν όχι μόνο να βρουν την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής σε οικονομικές τιμές αλλά και να προσθέσουν παροχές οδικής βοήθειας και νομικής προστασίας στο πρόγραμμά τους. Οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν προνόμια και ειδικές τιμές με όφελος έως και 40% επί του τιμολογίου τους.

Να σημειωθεί ότι εκτός από ασφάλειες οχήματος από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, στα παρεχόμενα προγράμματα του COSMOTE Insurance συγκαταλέγονται και ασφάλειες κατοικίας, πρωτοβάθμιας υγείας και σκαφών.

Τέλος, εκτός των άλλων η συγκεκριμένη υπηρεσία, προσφέρει 24ωρη υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα, με πιστοποιημένους συμβούλους ασφαλίσεων και τηλεφωνική υποστήριξη (8018018000 από σταθερό & 2108018000 από κινητό) ή και online μέσω chat και βιντεοκλήσης. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία παρακολούθησης ζημιάς, οι πελάτες έχουν άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση, για την ευκολότερη και γρηγορότερη διεκπεραίωση της αποζημίωσης τους.

Η εποχή της ψηφιακής ασφάλισης είναι εδώ και το cosmoteinsurance.gr σου δίνει τη δυνατότητα να την ανακαλύψεις, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ