Ας κάνουμε πιο ήσυχες τις πόλεις μας

Με περισσότερα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα στους δρόμους, όπως το Nissan LEAF, οι πόλεις μπορούν να γίνουν πιο ήσυχες και ευχάριστες.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας θηριωδίας στους ελληνικούς δρόμους με κάθε είδους ηχορύπανση. Από αυτοκίνητα που είχε έχουν φτιαγμένες εξατμίσεις, είτε τη μουσική στο διαπασών με πανίσχυρα ηχεία, είτε μοτοσικλέτες που έχουν κομμένες εξατμίσεις.

Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο δεν έχει παταχθεί και βέβαια δεν είναι μόνο ελληνικό. Καθημερινά, 120 εκατομμύρια Ευρωπαίοι επηρεάζονται από την ηχορύπανση, όπου το 70 με 80% των επιβλαβών επιπέδων της, προκαλούνται από την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με περισσότερα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα στους δρόμους, όπως το Nissan LEAF, οι πόλεις μπορούν να γίνουν πιο ήσυχες και ευχάριστες.

Θέλοντας να αναδείξει τη μάστιγα της ηχορύπανσης που ταλανίζει τις μεγαλουπόλεις, η Nissan δημιούργησε μια σειρά από 3 μικρά videos και "απεικονίζουν" την αξία της γαλήνης στην ζωή των ανθρώπων.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα, το Nissan LEAF είναι το ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, με πάνω από 270.000 πωληθέντα αυτοκίνητα.

www.driveandtravel.gr

Δείτε τα video:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μπορείς να θυμηθείς όλους τους παίκτες του πρώτου Big Brother;

Σου δίνουμε 2 λεπτά για να βρεις το αυθεντικό καστ του απόλυτου ριάλιτι, το οποίο ετοιμάζει ιστορική επιστροφή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24