ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 35.919 ευρώ με επιδότηση το ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense

Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions COPYRIGHT ASTUCE PRODUCTIONS

Ένα ακόμα ηλεκτρικό μοντέλο έρχεται στη χώρα μας, το πρώτο από την DS Automobiles, το οποίο απολαμβάνει τα οφέλη της επιδότησης από το ελληνικό κράτος.

Εχοντας στο παλμαρέ της 4 παγκόσμιους τίτλους τα δύο τελευταία έτη (2 παγκόσμια πρωταθλήματα ομάδων και 2 παγκόσμια πρωταθλήματα οδηγών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ηλεκτρικών μονοθεσίων Formula E, η DS Automobiles έχει χαράξει τη δική της στρατηγική στην ηλεκτροκίνηση και με την τεχνογνωσία που διαθέτει, έχει προχωρήσει στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Υστερα από το DS 7 Crossback E-Tense Plug-in Hybrid, έρχεται στη χώρα μας τo αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense, το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο στα Premium Compact SUV, με ηλεκτροκινητήρα 100kW (136hp) και άμεσα διαθέσιμη ροπή 260Nm, που χαρίζει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα.

Post-production : Astuce Productions
Post-production : Astuce Productions COPYRIGHT ASTUCE PRODUCTIONS

Με τα προηγμένα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, που προσφέρουν μέχρι και 20% της αυτονομίας που γίνεται κατά την κίνηση σε αστικό περιβάλλον, και διαχείρισης της μπαταρίας (αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης), η αυτονομία κίνησης αγγίζει τα 320 χλμ., με το 80% της μπαταρίας να φορτίζει σε μόλις 30 λεπτά μέσω ενός σημείου φόρτισης ισχύος 100kW.

Το DS 3 Crossback E-Tense ενσωματώνει μπαταρία ιόντων λιθίου (50KWh) και θα διατίθεται στην Ελλάδα από τα τέλη Αυγούστου σε 2 εκδόσεις, So Chic, So Chic Connected, με πλήρη εξοπλισμό, με τιμές λιανική από 42.000 ευρώ. Ωστόσο, με το οικολογικό bonus (5.081 ευρώ, στη βασική έκδοση So Chic) και την προαιρετική επιδότηση απόσυρσης (1.000 ευρώ), η τιμή μειώνεται στις 35.919 ευρώ και στην έκδοση So Chic Connected, στις 37.238 ευρώ, από 43.500 ευρώ, τιμή λιανικής.

Κι αν το αγοράσουν άτομα από κατηγορίες ΑμεΑ, τρίτεκνοι ή πολύτεκνοι, τότε η τιμή μειώνεται ακόμα κατά 1.000 ευρώ.

Όπως και όλα τα ηλεκτρικά, έτσι και το DS 3 Crossback E-Tense έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ελεύθερη στάθμευση σε ελεγχόμενες ζώνες, εξαίρεση της αγοράς από την ετήσια αντικειμενική δαπάνη και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ