ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 18.900 το ανανεωμένο Jeep Renegade

Από 18.900 το ανανεωμένο Jeep Renegade

Φρεσκαρισμένο στα σημεία, ήρθε το Jeep Renegade, το οποίο έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμυρίου μονάδες παραγωγής, όντας το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας.

Η έκδοση του 2020, είναι το πρώτο μοντέλο της FCA στην Ευρώπη που έχει ενσωματωμένο τo Uconncet Box, το οποίο προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών.

Σε συνδυασμό με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων Uconnect με την οθόνη αφής των 7 ή 8,4 ιντσών, το Uconnect Box δίνει τη δυνατότητα αυτόματων (π.χ. σε περίπτωση ατυχήματος) ή χειροκίνητων κλήσεων SOS, καθώς και άμεση επικοινωνία με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών Jeep.

Επιπλέον το Uconnect Box δίνει τη δυνατότητα κλειδώματος και ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη, εντοπισμού του αυτοκινήτου μέσω σχετικής εφαρμογής και προγραμματισμού ορίων (ταχύτητας, γεωγραφικού σημείου, κτλ.) ώστε να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης εφόσον παραβιαστούν.

Παράλληλα, το σύστημα παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου (στάθμη καυσίμου, κατάσταση συντήρησης, κτλ.), ενώ στο μέλλον διαθέσιμες για το Uconnect Box θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου της FCA.

Το νέο Jeep Renegade είναι διαθέσιμο με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 120 έως 180 ίππους, με επιλογή χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και κίνηση στους μπροστινούς ή και στους 4 τροχούς, όπως και σε αυθεντική έκδοση TRAILHAWK.

Οι τιμές ξεκινούν από τις 18.900 ευρώ και συνοδεύεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση ή 160.000χλμ. Τον Ιούνιο αναμένεται να έρθει και η Plug-in υβριδική έκδοση...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ