ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 15.300 ευρώ το ανανεωμένο Fiat 500L

Από 15.300 ευρώ το ανανεωμένο Fiat 500L

Με ξεχωριστό σχεδιασμό και μεγάλη πρακτικότητα, το νέο 500L αποτελεί μια "τίμια" πρόταση για όσους αναζητούν ένα πραγματικά SUV.

Πάνω από μισό εκατομμύριο μονάδες έχει πουλήσει μέχρι στιγμής το Fiat 500L, που αποτελεί για την ιταλική μάρκα τη δική της πρόταση στα SUV - Crossovers.

Το μοντέλο ανανεώθηκε τώρα με στιλιστικά στοιχεία που το καθιστούν γνήσιο μέλος της οικογένειας του Fiat 500, συνδυάζονται και την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου. Με εξαιρετική ορατότητα και αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, στιβαρό σχεδιασμό και ικανή απόσταση από το έδαφος, το 500L προσφέρει εξαιρετικά πλούσιους χώρους (πορτμπαγκάζ όγκου 455 λίτρων).

Με ανανεωμένη εμφάνιση, ακόμα πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d (βενζίνης 1.4 95hp και πετρελαίου 1.3 MTJ 95hp - 1.6 MTJ 120hp), το νέο 500L, έρχεται να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις πολυποίκιλες ανάγκες των καταναλωτών.

Από 15.300 ευρώ το ανανεωμένο Fiat 500L

Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με τις πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης, το νέο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα. Για όσους αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Αντίστοιχα για τους λάτρεις της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.

Με έμφαση στην προσφορά πληρέστατου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τις 15.300 ευρώ (Urban) & τις 15.990 ευρώ (City Cross). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Σε εξοπλισμό, φέρει προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, κάμερα οπισθοπορείας, κ.α.)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ