Ανοιξε το πρώτο AMG Experience Center στον κόσμο

Η Mercedes-AMG επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της, με μια νέα μορφή εμπειρίας πελάτη, την Performance Luxury.

Το να αγοράζεις ένα αυτοκίνητο, σημαίνει πολλά. Το να το μαθαίνεις όμως από πριν, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ιδιαίτερο, σπορ μοντέλο, ώστε να μπορείς να το χειριστείς ανάλογα, σημαίνει πολλά περισσότερα και στον τομέα της ασφάλειας.

Η Mercedes-AMG, θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για την εμπειρία των πελατών της, αλλά και των θαυμαστών της, οι οποίοι θα μπορούν να βιώσουν το DNA του μηχανοκίνητου αθλητισμού της μάρκας από την Affalterbach, σε κοντινή απόσταση - και δίπλα στην πίστα. Η νέα μορφή εμπειρίας, συμπληρώνει το υπάρχον δίκτυο πωλήσεων των AMG Brand Centers και AMG Performance Center.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Το νέο AMG Experience Center, απέχει περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο από τη Σαγκάη, καταλαμβάνοντας μια έκταση περίπου 1305 τετραγωνικών μέτρων ακριβώς δίπλα στην πίστα Zhejiang. Το νέο Κέντρο, προσφέρει δώδεκα λειτουργικές περιοχές και τέσσερα σημεία προβολής σε δύο ορόφους.

Ο εκθεσιακός χώρος, στο ισόγειο, δίνει μια εικόνα από την ιστορία της Mercedes-AMG. Τα οχήματα και οι τεχνολογίες που εκτίθενται εκεί, μπορούν να εξερευνηθούν σε αναλογική μορφή ή με ψηφιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία VR.

Στο Κέντρο, ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της AMG, είναι διαθέσιμα για να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες. Εάν ένας πελάτης εκφράσει ενδιαφέρον για αγορά, θα επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο συνεργάτη λιανικής AMG. Οι παροχές που προσφέρονται ενισχύονται περαιτέρω από το «Café63», ένα σαλόνι και μια αποκλειστική συλλογή από αξεσουάρ στο AMG Shop.

Βέβαια, το αποκορύφωμα της επίσκεψης, είναι η ευκαιρία που έχουν οι επισκέπτες να οδηγήσουν τη γκάμα οχημάτων AMG στην πίστα αγώνων, μήκους 3,2 χλμ., σε συνεργασία με την Ακαδημία Οδήγησης AMG και εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Στα διαθέσιμα μοντέλα, περιλαμβάνονται τα αγωνιστικά GT3 και GT4.

Εκτός από αυτήν την αποκλειστική χρήση της πίστας, το Zhejiang International Circuit προσφέρει ειδικές ημέρες μηνιαίως, κατά τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να οδηγήσουν είτε τα δικά τους οχήματα είτε τα οχήματα AMG που έχουν κάνει κράτηση από το Κέντρο.

 

Με 120 AMG Performance Centre και αποκλειστικά AMG Brand Centres στο Πεκίνο και τη Σαγκάη (!), η κινεζική αγορά διαθέτει ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο, η κινεζική αγορά διαθέτει ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων που αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιτυχία των στόχων ανάπτυξης της μάρκας. για να αξιοποιήσει τις περαιτέρω δυνατότητες πωλήσεων.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.