ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αναμένεται η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Αναμένεται η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe

Καταιγισμό μοντέλων και εκδόσεων από την BMW. Μοντέλα που αντιπροσωπεύουν μια συγκεκριμένη κατηγορία, όπως τα 4θυρα, τα 5θυρα, αλλά και μοντέλα που βρίσκονται στη χρυσή τομή των κατηγοριών.

Κατηγορίες και υπο-κατηγορίες έχουμε πλέον στον κλάδο του αυτοκινήτου. Μοντέλα που αντιπροσωπεύουν μια συγκεκριμένη κατηγορία, όπως τα 4θυρα, τα 5θυρα, αλλά και μοντέλα που βρίσκονται στη χρυσή τομή των κατηγοριών, παίρνοντας χαρακτηριστικά από δύο ή και τρεις κατηγορίες.

Η BMW, σύντομα θα αποκαλύψει την πρώτη Σειράς 2 Gran Coupe, ένα σπορ τετράθυρο coupe, στην compact κατηγορία ένα κατεξοχήν μοντέλο υψηλής σχεδίασης για τον σύγχρονο πελάτη που ζει και κινείται στην πόλη. Η φιλοσοφία ενός τετράθυρου coupe, που είναι ήδη επιτυχημένη σε ανώτερες κατηγορίες οχημάτων, θα συνδυάζει στο μέλλον δυναμική προσωπικότητα και εκφραστική σχεδίαση με ένα υψηλό επίπεδο καθημερινής χρηστικότητας και στην πολυτελή compact κατηγορία. Η πρώτη BMW Σειρά 2 Gran Coupe θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, το Νοέμβριο του 2019, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμά της στην αγορά προγραμματίζεται για την άνοιξη του 2020.

Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe φέρνει νέα στοιχεία εξατομίκευσης, αισθητικής και συναισθηματικής προσέγγισης στην πολυτελή compact κατηγορία. Η BMW, ήδη προσφέρει μία μοναδική γκάμα compact μοντέλων για ποικίλες και διαφορετικές απαιτήσεις και υποψήφιους πελάτες στο περιβάλλον του ανταγωνισμού. Η BMW Σειρά 2 Gran Coupe βασίζεται στην τελευταία αρχιτεκτονική εμπρόσθιας κίνησης της BMW και μοιράζεται μεγάλο αριθμό προηγμένων τεχνολογιών με τη νέα BMW Σειρά 1, που επίσης θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2019…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ