ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ακόμα πιο φθηνό το Renault CLIO

Ακόμα πιο φθηνό το Renault CLIO

Η κορυφαία έκδοση Dynamic του Renault CLIO, με turbo βενζινοκινητήρα Energy 0.9 TCe 75hp, κοστίζει 12.980€.

Το Renault CLIO με 28 χρόνια ιστορίας και πάνω από 13.000.000 αυτοκίνητα στους δρόμους, παραμένει φρέσκο στην 4η γενιά του, συνδυάζοντας κορυφαία άνεση και οδηγοκεντρική αίσθηση στην οδήγηση.

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault, δημιούργημα του Laurens van den Acker, έχει βρει στο CLIO την ιδανική έκφρασή της, σε ένα αποτέλεσμα διαχρονικά μοντέρνο και ελκυστικό. Η τεχνολογία αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο για το CLIO, αφού αποτυπώνεται τόσο στον εξοπλισμό του, όσο και στους κινητήρες του.

Ακόμα πιο φθηνό το Renault CLIO

Η κορυφαία έκδοση Dynamic είναι αυτή που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική αρτιότητα του γαλλικού best seller. O εξοπλισμός της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κάρτα Renault Hands Free, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, σύστημα πλοήγησης με οθόνη 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς Full LED Pure Vision.

Η έκδοση Dynamic του Renault CLIO είναι διαθέσιμη τώρα, με τιμή 12.980€, εξοπλισμένη με τον σύγχρονο turbo βενζινοκινητήρα, Energy 0.9 TCe των 75 ίππων.

Ακόμα πιο φθηνό το Renault CLIO

Ο κινητήρας Energy 0.9 TCe, αποτελεί έναν από τους πιο εξελιγμένους υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες νέας γενιάς. Εφοδιασμένος με μία σειρά προηγμένων τεχνολογιών που έχουν εξελιχθεί μέσα από την επιτυχημένη εμπλοκή της Renault με τη Formula 1, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην καθημερινή χρήση. Η χρήση turbo σε συνδυασμό με το συνολικό σχεδιασμό του κινητήρα, επιτρέπουν στον 0.9 TCe να έχει εξαιρετική ελαστικότητα, προσφέροντας δυνατό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, στοιχείο που τον καθιστά ως έναν από τους πιο οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον, ευχάριστους αλλά και τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες στην κατηγορία του.

Το Renault CLIO 0.9 TCe 75hp συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ