ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

80 χρόνια Jeep με επετειακές εκδόσεις

80 χρόνια Jeep με επετειακές εκδόσεις

Οι εορτασμοί για την 80ηεπέτειο θα διεξαχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, με στόχο να φέρουν τους πελάτες και φίλους της μάρκας πιο κοντά στην ιστορία της Jeep.

To 2021 δεν θα είναι χρονιά γιορτής για την Ελλάδα, για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση. Θα είναι χρονιά γιορτής και για την Jeep, η οποία έφερε τη δική της επανάσταση στα τότε εκτός δρόμου αυτοκίνητα, τα σημερινά on και off-road SUV, όπως αποκαλούνται.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Κι είναι πολλοί αυτοί, που όταν λένε θα αγοράσουν ένα αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας, χρησιμοποιούν τη λέξη τζιπ.

Το 2021 η αμερικανική μάρκα, που ιδρύθηκε το 1941, γιορτάζει 80 χρόνια. Ο θρύλος ξεκίνησε με το Willys MB –το πρώτο όχημα 4x4 μαζικής παραγωγής- και συνεχίστηκε το 1949 με το λανσάρισμα του τετρακίνητου Willys Wagon που αποτελεί και το πρώτο SUV (Sport Utility Vehicle) στον κόσμο.

Σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, οι εορτασμοί για την 80επέτειο θα διεξαχθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, με στόχο να φέρουν τους πελάτες και φίλους της μάρκας πιο κοντά στην ιστορία της Jeep, ενώ θα παρουσιαστούν μια σειρά, ξεχωριστών, επετειακών μοντέλων 80Anniversary.

Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα των επιβατών. Με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και το νέο Plug-in Hybrid σύστημα της Jeep, ενώ το πλήρες πακέτο συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας και ασφάλειας θα τονίζει τις δυνατότητες των μοντέλων της Jeep. Οι εκδόσεις 80Anniversary αναμένεται να λανσαριστούν στην Ευρώπη στις αρχές του 2021.

Με την είσοδο στην 8δεκαετία της ιστορίας της, η Jeep έχει περάσει σε μια νέα φάση, με τη διάθεση των νέων Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe, αλλά και την παρουσίαση του νέου Jeep Wrangler 4xe, όλα στον δρόμο προς την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Στα επόμενα χρόνια, εξηλεκτρισμένες επιλογές θα υπάρχουν σε όλη τη γκάμα SUV της Jeep, θα φέρουν το λογότυπο 4xe και θα προσφέρουν υψηλή απόδοση, χαμηλούς ρύπους και κατανάλωση, αλλά και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ