ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

5άστερο και το νέο Citroen C3 Aircross

5άστερο και το νέο Citroen C3 Aircross

Κορυφαία βαθμολογία αξιολόγησης στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP για το νέο Citroen C3 Aircross.

Το νέο Citroen C3 Aircross, το οποίο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες στο αμάξωμα των 4,15 μ. επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τα ανώτερα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP.

Το νέο μοντέλο κέρδισε την ανώτερη διάκριση των πέντε αστέρων με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες κρίνονται τα αυτοκίνητα από τον Οργανισμό, αποδεικνύοντας την σχεδιαστική επιτυχία του C3 Aircross από την άποψη της παθητικής ασφάλειας και της ασφάλειας των πεζών, καθώς επίσης και του υψηλού επιπέδου τεχνολογίας με συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Η βαθμολογία, τα σημεία της οποίας περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω, επιβραβεύει την αποτελεσματικότητα του Next Gen. SUV Citroen C3 Aircross, σε ό,τι έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Προστασία Ενηλίκων: 32,6 βαθμοί/ 85%

Μπροστινή σύγκρουση: 7,8 β. (μέγιστο: 8)

Μπροστινή πρόσκρουση σε τοίχο: 7,7 β. (μέγιστο: 8)

Πλευρική πρόσκρουση: 8 β. (μέγιστο: 8)

Πρόσκρουση σε στύλο: 7,5 β. (μέγιστο: 8)

Επιβάρυνση αυχένα επιβατών: 1,6 β. (μέγιστο: 3)

Προστασία επιβατών: 40,5 β./ 82%

Προστασία πεζών: 27 β./ 64%

Συστήματα ασφαλείας: 7,2 β./ 60%

Το νέο Citroen C3 Aircross διαθέτει 12 τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του οδηγού, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στις καθημερινές μετακινήσεις…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ