ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

100 χρόνια Mazda με επετειακές εκδόσεις

100 χρόνια Mazda με επετειακές εκδόσεις

Η Mazda γιορτάζει 100 χρόνια, προσφέροντας μια επετειακή έκδοση σε κάθε μοντέλο της γκάμας της, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μοναδικότητα του πρώτου της επιβατικού αυτοκινήτου, του R360 Coupe.

Ένα ιστορικό γεγονός γιορτάζει η Mazda, καθώς φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια ύπαρξης. Και το γιορτάζει, προσφέροντας μια επετειακή έκδοση σε κάθε μοντέλο της γκάμας της, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μοναδικότητα του πρώτου της επιβατικού αυτοκινήτου, του R360 Coupe, που διέθετε έναν τετράχρονο κινητήρα, φαινόμενο σπάνιο για μοντέλο της κατηγορίας των micro-mini επιβατικών της εποχής, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και εξαιρετικά περιορισμένο βάρος.

Οι επετειακές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν σε δίχρωμη απόχρωση λευκού και μπορντό, όπως ήταν βαμμένο και το R360 Coupe όταν παρουσιάστηκε το 1960, και θα διαθέτουν ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα τονίζουν την επέτειο των 100 χρόνων.

Οι επετειακές εκδόσεις περιλαμβάνουν: Πατάκια με το λογότυπο των 100 ετών, προσκέφαλα με κεντημένο λογότυπο 100 ετών, μοκέτα σε μπορντό απόχρωση, αποκλειστικό κλειδί με χαραγμένο το λογότυπο των 100 ετών, σε ειδική συσκευασία, καπάκια στο κέντρο των τροχών με το σήμα των 100 ετών, σήμα 100 ετών στον εμπρός προφυλακτήρα και χρώμα αμαξώματος σε λευκή περλέ απόχρωση

Οι επετειακές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες για παραγγελίες στην ευρωπαϊκή αγορά, από το φθινόπωρο του 2020…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ