CHARLIE BETS

Charlie bets: Καλοπληρωμένο το διπλό του Παναθηναϊκού

Charlie bets: Καλοπληρωμένο το διπλό του Παναθηναϊκού

Η Super League Interwetten συνεχίζεται, με την τρίτη αγωνιστική να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΑΕΛ - Παναθηναϊκός και ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το ζευγάρι.

Μετά το ταμείο του Σαββατοκύριακου, που μονάχα στο Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα χάθηκε η επιλογή, τα βλέμματα στρέφονται στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός με τις τιμές νίκης του Τριφυλλιού να βρίσκονται ψηλά.

Charlie bets: Καλοπληρωμένο το διπλό του Παναθηναϊκού

(19:30) Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από νωρίς σε πίεση. Το ρόστερ είναι καλύτερο από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, ο Πογιάτος όμως δείχνει να μην ξέρει να το διαχειριστεί, σαν να μπερδεύτηκε από την ημέρα που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Μακέντα και να έχει γίνει αυτοσκοπός του να καθιερώσει το σχήμα με τους δύο επιθετικούς, παρότι δεν χρησιμοποιεί ανάλογο σύστημα. Λογική που έχει φέρει τεράστια δυσκολία στην ισορροπία των γραμμών και στο σκοράρισμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε 1-0 τα φιλικά με τη Λαμία, με τον ΠΑΟΚ και το επίσημο παιχνίδι στην Τρίπολη και στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με εκτέλεση πέναλτι. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα η πίεση έχει αυξηθεί σημαντικά και φαντάζει υποχρεωτικό να αρχίσουν οι νίκες ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές.

Ούτε η ΑΕΛ όμως ικανοποίησε στην πρεμιέρα της. Έπαιξε υπερβολικά παθητικά στην Τούμπα, επέτρεψε εύκολη κατοχή, άφησε χρόνο και χώρο στους παίκτες του ΠΑΟΚ, για να πάρουν τις αποφάσεις τους και ήταν επιθετικά τελείως ακίνδυνη. Το τελικό 1-0 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για να ανοίξει περίστερο το σκορ.

Η ανάγκη που έχει για νίκη ο Παναθηναϊκός, η παθητικότητα και φοβική εικόνα που έδειξε η ΑΕΛ στην πρεμιέρα της στην Τούμπα, με κάνει να βλέπω με συμπάθεια τις αποδόσεις του διπλού. Θα βοηθήσει και στην ισορροπία των γραμμών η παρουσία του Χουανκάρ στα αριστερά, δεν θα υπάρχει αυτή η δυσαρμονία της Τρίπολης.

Το ρόστερ έχει ποιότητα , σημασία έχει να βοηθήσει και λίγο την ομάδα ο προπονητής. Δεν έδειξε κάτι η Λάρισα στην πρεμιέρα της, ο κακός εαυτός του είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Είναι πιο ψηλά από την πραγματική δυσκολία του αγώνα το διπλό. Αν δεν έρθει η πίεση που θα ασκηθεί στους Ρόκα, Πογιάτος, όπως και στους ποδοσφαιριστές θα είναι τεράστια, στοιχείο που απενοχοποιεί το ποντάρισμα στο διπλό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ