CHARLIE BETS

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

Ξεκίνημα νέας σεζόν, ξεκίνημα και νέας στήλης. Πριν από κάθε αγωνιστική της Super League, θα κάνουμε μία μικρή ανάλυση για κάθε παιχνίδι, με στόχο να το προσεγγίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ασφαλώς και η πρώτη αγωνιστική έχει τις δυσκολίες της, καθώς δεν έχουμε εικόνα από επίσημα παιχνίδια των ομάδων για να πατήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα πέντε παιχνίδια της πρεμιέρας της Super League με τη σειρά.

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

(Παρασκευή, 18:15) Στο Βικελίδης θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Για τη διοίκηση του Άρη ήταν τεράστια επιτυχία που κατάφερε την άρση του ban από τη FIFA και μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα. Μπορεί η βασική ενδεκάδα να έχει σήμερα 5 νεοφερμένους, όμως το γεγονός πως έμειναν κάποιοι παίκτες κορμού είναι πολύ σημαντικό. Με λίγα λόγια η ομάδα είναι πιο μαζεμένη, απ' ό,τι φαινόταν πως θα συμβεί, στο τέλος των καλοκαιρινών playoffs.

Οι Κουέστα, Ροζ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης, Γκάμα θα είναι οι σταθερές της ομάδας. Σε σχέση με πέρυσι ο Ένινγκ αλλάζει σύστημα, μετατρέπει το 4-4-1-1 σε ένα πιο συντηρητικό 4-3-3. Η μεταγραφή του Σάκιτς επιτρέπει στον Ροζ να φύγει από τα δεξιά και να επιστρέψει στην φυσική του θέση, δίπλα στον Ντάτκοβιτς. Ο Γκανέα ήρθε για να πάρει την θέση του Κόρχουντ, στον άξονα το δεμένο από πέρυσι δίδυμο των Ματίγια, Σάσα θα έχουν μαζί τους ακόμα έναν αμυντικό χαφ τον Τζέγκο.

Με επιθετική τριάδα τους Φετφατζίδη, Γκάμα να ξεκινάνε από το πλάι να πρέπει να μετατρέπονται από δημιουργοί σε εξτρέμ και να κάνουν τη διαφορά. Η διοίκηση της Λαμίας έδωσε την ευκαιρία στον 32χρονο Πετράκη να δουλέψει στην πρώτη κατηγορία. Πήγε καλά στα φιλικά, κέρδισε τον Βόλο με 2-0, τον Παναθηναϊκό με 1-0 και έφερε 1-1 με την ΑΕΛ. Καπάτσα ομάδα δεν την πιάνεις εύκολα κορόιδο. Μικρές οι τιμές, καθαρού φαβορί στην νίκη του Άρη, δεν αξίζουν τον κόπο. Είναι φανερό πως για τον Ένινγκ αποτελεί στοίχημα, να βελτιώσει αμυντικά την ομάδα του. Η φιλοσοφία του πιο συντηρητική. Απέναντι σε μία ομάδα που θα παίζει αμυντικά, το γεγονός πως θα παραταχθεί με τρεις καθαρούς κεντρικούς χαφ θα βοηθήσει να πάει το παιχνίδι σε λίγα τέρματα.Διαβασμένες και οι αποδόσεις. Ελαφρύ φαβορί τοunder 2,5.

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

(Παρασκευή, 20:30) Ο ΠΑΟΚ δουλεύει από τα πλέι οφ της περασμένης σεζόν το καθαρό 3-4-3. Σύστημα που προσφέρει αμυντική ασφάλεια, έχει αποδειχτεί πως βοηθά σε παιχνίδι ίσων μέτρων, όμως είναι ένα ερώτημα, αν μέσα από αυτήν τη διάταξη, που αφήνει την ομάδα με δύο παίκτες στον άξονα, θα μπορέσει να ανοίξει άμυνες. Η μοναδική εικόνα που έχουμε, είναι το 0-0 στην τελευταία αγωνιστική των περσινών playoffs με τον Άρη των 11 παικτών στην αποστολή. Ασφαλώς και σε σχέση με εκείνη την περίοδο και η ψυχολογία αλλά και οι δυνάμεις των ποδοσφαιριστών βρίσκονται σε πιο υψηλά επίπεδα.

Η ΑΕΛ κράτησε για δεύτερη σεζόν τον Γρηγορίου, όμως σε σχέση με πέρυσι έχασε παίκτες που έκαναν τη διαφορά. Το γήπεδο θα δείξει το επίπεδο της και αν έχουν καλυφθεί οι απώλειες των Κρίστινσον, Ουάρντα, Κάτσε. Φαίνονται πάντως σημαντικές προσθήκες ο φορ Ντουρμισάι και ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας Σπαρβ. Περιμένω να ξεκινήσει με νίκη ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να ξεφύγει υπερβολικά το σκορ. Δίνεται και λογικά μεγάλο φαβορί, η τακτική όμως με τους τρεις στόπερ, δεν βοηθά να ανοίξει πολύ το σκορ.

Ο άσος μεunder3,5είναι μία συντηρητική επιλογή, που κατά την άποψη μου πληρώνει περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Επίσης στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας ο Άκπομ έδειξε σε εκπληκτική κατάσταση, δημιούργησε δύο τέρματα, πήρε πέναλτι που το έχασε ο ίδιος και δεν σκόραρε. Για πολλούς λόγους και ο ίδιος και στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεκινήσει με γκολ. Anytime scorer Άκπομ.

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

(Σάββατο, 18:00) Στον ΟΦΗ δουλεύουν ώστε η φετινή σεζόν να είναι η εξέλιξη της περσινής. Πάνω σε αυτόν τον στόχο πήραν την στοχευμένη απόφαση να ενισχύσουν την άμυνα τους, κοιτάζοντας την αγορά της Κύπρου, που φάνηκε πως γνωρίζουν καλά. Πήραν έμπειρο τερματοφύλακα, τον γνωστό μας από την εξαιρετική θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, Βάτερμαν, και τους στόπερ Βούρο και Σελίμοβιτς από τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού αντίστοιχα.

Η αμυντική θωράκιση θα αποτελέσει τη βάση για εξέλιξη της περσινής εντυπωσιακής δουλειάς του ΟΦΗ και ο στόχος είναι μέσα από σύγχρονο ποδόσφαιρο, να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και απέναντι στους μεγάλους. Ομάδες όπως τον Παναιτωλικό τις κέρδιζε και την περσινή σεζόν. Να σημειώσω εδώ πως ο ΟΦΗ στην Κρήτη είτε στην πρώτη, είτε στην δεύτερη κατηγορία, μετρά απέναντι στον Παναιτωλικό 6 συνεχόμενες νίκες. Παράδοση, δουλειά και κλάση οδηγούν στονάσο.

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

(Κυριακή, 18:30) Η επιστροφή του Κάναντι αποτέλεσε μία πολύ ευχάριστη είδηση για τους οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος είναι ο πρωταθλητής των φιλικών. Πήρε σπουδαία αποτελέσματα. Έφερε 0-0 με τον ΠΑΟΚ, κέρδισε στον Βόλο με 2-1, την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1, τον ΟΦΗ εντός έδρας με 1-0, έχασε μόνο στην Τρίπολη από τον Αστέρα και έκλεισε με τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του Κάναντι δημιουργεί ασφάλεια. Προσωπικά έχω σαν αρχή να φοβάμαι τους πρωταθλητές των φιλικών. Έχει πολλές αλλαγές ο Βόλος, καλύτερα να έχουμε πρώτα εικόνα από ένα επίσημο παιχνίδι, για να κρίνουμε τις δύο ομάδες. Δεν είναι ΠΡΟΠΟ το στοίχημα, υπάρχει και τοΝΟ ΒΕΤ.

Charlie bets: Η αποστολή του Πογιάτος, η ανάγκη του Άκπομ και οι προσεκτικοί Ένινγκ - Σίμος

(Κυριακή, 20:30) Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού δεδομένα έχουν μπει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Τις τελευταίες εβδομάδες ο Πογιάτος δείχνει να έχει μπερδευτεί και να ψάχνει τρόπο για να χωρέσει τους Καρλίτος - Μακέντα. Η πρόβα τζενεράλε με τον ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι αστείο να φεύγει ο Καρλίτος από τον φυσικό του χώρο. Ο Ισπανός φορ είναι τεράστια μεταγραφή, διαθέτει υψηλή κλάση και αν τον βοηθήσει η ομάδα, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό έχει να κάνει με την ισορροπία που θα υπάρχει, ειδικά αν κρατήσει ο Πογιάτος το 4-3-3 με τον Μακέντα στα αριστερά και έναν εκ των Ζαγαρίτη-Μαυρομάτη στη συγκεκριμένη πλευρά.

Θα δημιουργηθεί αυτόματα χώρος που η έμπειρη ομάδα της Τρίπολης με τον κυνικό Ράσταβατς στο τιμόνι της, θα μπορέσει να δημιουργήσει ρήγματα στον Παναθηναϊκό. Είναι ξεκάθαρο πως το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει την ποιότητα να περάσει από την Τρίπολη. Το ζητούμενο είναι αν ο Πογιάτος έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα ισορροπημένο σύνολο και δεν θα κάνει ζημιά στην ομάδα του για να χωρέσει τον Μακέντα στην ενδεκάδα.

Στο 4-3-3 που δουλεύει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Ισπανός προπονητής η αριστερή πλευρά είναι αχίλλειος πτέρνα. Καλές για την φετινή ποιότητα του Παναθηναϊκού οι τιμές στο διπλό, πιθανό να ανοίξει λογαριασμό ο Ισπανός παικταράς Καρλίτος.

Θα έχει θέματα η άμυνα του Παναθηναϊκού, ειδικά στα αριστερά, μπορεί να βρει γκολ και ο Αστέρας. Έχει αξία η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ