CHARLIE BETS

Charlie bets: ΑΕΚ με combo bet, διπλή ευκαιρία στο Γεντί Κουλέ

Charlie bets: ΑΕΚ με combo bet, διπλή ευκαιρία στο Γεντί Κουλέ

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική και ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα ζευγάρια της Κυριακής μετά το 2/2 του Σαββάτου.

Λογικές τιμές στην πρεμιέρα του Μάντζιου στον Άρη. Κάνει δώρα η άμυνα της Λαμίας. Στο χέρι του Ατρόμητου να πάρει κάτι από το ματς με τον ΟΦΗ.

Charlie bets: ΑΕΚ με combo bet, διπλή ευκαιρία στο Γεντί Κουλέ

(Κυριακή, 16:00) Σπουδαία νίκη με πολλή τύχη πέτυχε ο Άρης στον Βόλο. Γλίτωσε για χιλιοστά το γκολ ισοφάρισης στο 90ο λεπτό, λίγο νωρίτερα όμως σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ το VAR δεν έκανε σωστά τη δουλειά του που δεν φώναξε το διαιτητή να ξαναδεί τη φάση σε μαρκάρισμα στον Περέα. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, ο Άρης το είχε ανάγκη και το πήρε.

Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε σοβαρές εξελίξεις. Αποχώρηση του Άγγελου Χαριστέα και πρόσληψη του Άκη Μάντζιου. Ο Μάντζιος παίρνει την καλύτερη δουλειά της προπονητικής του καριέρας. Του άξιζε να ανέβει επίπεδο, έχει κάνει καλές δουλειές. Πέρυσι ανέλαβε τη Λαμία σε μία άθλια αγωνιστική κατάσταση. Δεν μπορούσε να βγάλει επίθεση, έπαιζε ένα παλιομοδίτικο 5-4-1 που ξεκινούσε κάτω από τη σέντρα και την έφτασε να διεκδικεί Ευρώπη, θα έχει ενδιαφέρον αν θα μπορέσει να πετύχει σε ένα πιο υψηλό επίπεδο, σε μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Άρης.

Ασφαλώς και του δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσει με νίκη. Ο ΠΑΣ δεν έχει παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι, το πλεονέκτημα που έχει ο Άρης που έχει δώσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα ευρωπαϊκό είναι τεράστιο. Έρχεται και με πρεμιέρα προπονητή, οπότε η τιμή του άσου κρίνεται αξιοπρεπής.

Charlie bets: ΑΕΚ με combo bet, διπλή ευκαιρία στο Γεντί Κουλέ

(Κυριακή, 18:00) Η εικόνα που παρουσιάζει ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Την περασμένη εβδομάδα πήρε μία νίκη εύνοιας στη Λαμία. Δέχτηκε πολλές καθαρές ευκαιρίες, του χάρισε προβάδισμα ο αντίπαλος σε μία ακραία φάση που δεν ήταν καν επικίνδυνη. Βρήκε δεύτερο τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα και παρόλα αυτά μέχρι το τέλος έπαιξε μαζική άμυνα για να κρατήσει τη νίκη. Τρία επίσημα παιχνίδια για τον ΟΦΗ, τρεις προβληματικές εμφανίσεις.

Αντίθετα η εικόνα του Ατρομήτου στην Τούμπα ήταν ενθαρρυντική. Ξεκάθαρη η βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής. Μπορεί να ισοφάρισε με ένα freak αυτογκόλ , όμως πέτυχε σπουδαίες νίκες στο γήπεδο. Πίεσε και ανέδειξε την αδυναμία του Μπίσεσβαρ, να καλύπτει την δεξιά πλευρά, πίεσε στην κατοχή μπάλας τον Σβαμπ και ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να παρακάμψει το κέντρο του. Με βάση όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες είναι στο χέρι του Ατρομήτου, να πάρει αποτέλεσμα στο Ηράκλειο. Για την ακρίβεια αν επαναλάβει την απόδοση που είχε στην Τούμπα θα πάρει, οπότε πηγαίνουμε με το Χ2Δ.

Charlie bets: ΑΕΚ με combo bet, διπλή ευκαιρία στο Γεντί Κουλέ

(Κυριακή, 20:30) Δεν είναι απλό να παίζεις Πέμπτη βράδυ παιχνίδι χωρίς αύριο στην Ελβετία, Κυριακή βράδυ αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μία πραγματικότητα που αν τα πράγματα πάνε καλά την Πέμπτη στην ΑΕΚ θα πρέπει να μάθουν να την διαχειρίζονται. Η καλή παρουσία του Βασιλαντωνόπουλου, οι μεταγραφές των Λιβάι Γκαρσία, Σάκχοφ δίνουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ και επιλογές στον Καρέρα.

Η Λαμία και στο Βικελίδης και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλύτερα από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα που έφερε. Δεν πήρε βαθμό σε δύο παιχνίδια που θα μπορούσε και να τα κερδίσει πληρώνοντας τις αμυντικές της αδυναμίες. Το πρόβλημα είναι πως ομάδες σαν τη Λαμία έχουν ανάγκη σε κάποια διαστήματα να αντέχουν παίζοντας άμυνα χαμηλά.

Η ομάδα του Πετράκη σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια προσπάθησε και κατάφερε να είναι περισσότερο δημιουργική από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, αμύνθηκε όμως άθλια σε χαμηλά μέτρα, χάρισε γκολ στους αντιπάλους της και δεν πήρε ούτε έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, που με βάση την εικόνα τους θα μπορούσε ακόμα και να τα κερδίσει.

Τα αμυντικά προβλήματα της Λαμίας με κάνουν να πιστεύω πως παρά την κούραση της η ΑΕΚ θα βρει τρόπο να φτάσει στη νίκη. Ο άσος της ΑΕΚ με over 1,5 τέρματα είναι μία συντηρητική επιλογή.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ