BEACH VOLLEY

Το SPORT 24 στη Μύκονο

Το SPORT 24 στη Μύκονο
New Image

Η δεύτερη φάση του Masters της Μυκόνου μόνο από το SPORT 24 που βρίσκεται στον Πάνορμο

Τα ζευγάρια του δεύτερου γύρου:

Aγγελίδης/Κωστακόπουλος- Εξαδάκτυλος/Σοφοκλέους
Μπιλλίρης/Χαλίκος- Δημητριάδη/Παπαδημητρίου
Ζωλοστασιάδης/Κουρούπης- Κρέτσης/Παπαθωμόπουλος
Καπίρης/Παπαδόπουλος- Γκόρτσανουκ/Ταμπουρατζή

Τα νέα του beach volley

H Θάλεια Κουτρουμανίδου και η Μαρία Τσιαρτσιάνη αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλώ του Γκραν Σλάμ στο Παρίσι, αλλά όπως ενημέρωσαν την οργανωτική επιτροπή του Masters δε θα παρευρεθούν την Κυριακή στη Μύκονο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Εξάλλου σήμερα γνώρισαν τον αποκλεισμό και οι Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη από τις Αυστριακές στον δεύτερο γύρω του Γκραν Σλαμ του Παρισιού και πλέον όλα είναι ανοικτά για να τις δούμε την Κυριακή στο final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος εδώ στον Πάνορμο.

Παιχνίδια φωτιά

Το θέαμα στους δύο πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης ήταν μοναδικό και οι νικητές πήραν την νίκη στις λεπτομέρειες. Στον πρώτο αγώνα οι Αγγελίδης/Κωστακόπουλος επικράτησαν στο τάι μπρέικ (15-11) των Εξαδάκτυλου/Σοφοκλέους σε έναν αγώνα που διήρκεσε κοντά στη μια ώρα κρατώντας τα βλέμματα καρφωμένα πάνω τους.

Η εμπειρία ήταν καταλυτική για την αναμέτρηση του αγώνα με τον Αγγελίδη (της ΑΕΚ) να διανύει τον όγδοο χρόνο ενασχόλησης του με το beach volley ενώ ο Κωστακόπουλος συμπληρώνει μια δεκαετία.

Στην τρίτη φάση θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Μπιλλίρη/Χαλίκο οι οποίοι επικράτησαν των Δημητριάδη/Παπαδημητρίου με 2-0 σετ. Η αντίσταση των ηττημένων κράτησε για ένα σετ (24-22), καθώς στο δεύτερο οι νικητές επικράτησαν εύκολα με σκορ 21-11.

Στον τρίτο αγώνα ο αθλητής του Παναθηναϊκού Βίκτωρας Κουρούπης θα βρεθεί στην τρίτη φάση παρέα με τον συναθλητή του Η.Ζωλασταθιάδη καθώς ξεπέρασαν εύκολα τους Κρέτση και Παπαθωμόπουλο με σκορ 2-0 (21-17, 21-17) και αύριο συνεχίζουν, αποτελώντας ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, οι Γκόρτσανουκ/Ταμπουρατζής επικράτησαν σε ένα συναρπαστικό αγώνα των Καπίρη/Παπαδόπουλου στο τάι μπρέικ (15-9). Συνεχίζουν έτσι αήττητοι στην επόμενη φάση.






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ