BEACH VOLLEY

Ώρα για τετράδα

Ώρα για τετράδα
Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη

Στην τετράδα του τουρνουά της Μασσαλίας προκρίθηκαν η Θάλεια Κουτρουμανίδου και η Μαρία Τσιαρτσιάνη

Οι Ελληνίδες που κυνηγούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, εξασφάλισαν τη θέση τους στα ημιτελικά του τουρνουά της Μασσαλίας.
Η Κουτρουμανίδου και η Τσιαρτσιάνη επικράτησαν με 2-0 σετ (21-19, 21-19) του Νο 4 του ταμπλό, των Γερμανίδων Γκέλερ και Λούντβιγκ και διεκδικούν το πρώτο τους μετάλλιο. Mάλιστα, με σερί 7-0 οι Ελληνίδες γύρισαν το δεύτερο σετ (έχαναν 19-14), για να πάρουν τη νίκη με 21-19!

" Ήταν απίστευτο το comeback στο δεύτερο σετ", σχολίασε η Κουτρουμανίδου για να εξηγήσει " μετά από την… ατελείωτη φάση, όπου η γερμανική ομάδα πήρε τον 19ο πόντο της και έγινε το 19-14, η ψυχολογία μας έπεσε. Η Λούντβιγκ έβγαλε μία απίστευτη άμυνα και είπαμε ότι δύσκολα θα το γυρίσουμε πια. Τελικά, αυτό ο πόντος ήταν που μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Στη συνέχεια κάθε δικός μας κερδισμένος πόντος ήταν και μία ψυχολογική ένεση, αφού φτάσαμε σε σημείο να πιστεύουμε ξανά στη νίκη με 2-0. Νομίζω ότι μετά από το χάλκινο στο Μπαλί, αυτή ήταν η κορυφαία νίκη μας".

Βέβαια αποτελούν το αουτσάιντερ του φάιναλ φορ, μιας και θα τεθούν αντιμέτωπες κόντρα στις Βραζιλιάνες, Νο3 του ταμπλό Ρενάτα και Ταλίτα το Σάββατο (21/07, 15:15, Eurosport 2).

Πάντως σίγουρα θα υπάρξει κινέζικη συμμετοχή στον τελικό, μιας και στον δεύτερο ημιτελικό διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Τιαν Για και η Βανγκ με τις Ξούε και Ζανγκ Γι.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ