BEACH VOLLEY

Κορίτσια... στην άμμο

Κορίτσια... στην άμμο
New Image

Ο καύσωνας παρέλυσε το SPORT 24, που πήγε... Μύκονο για beach volley και το 1ο Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Το κυρίως ταμπλώ των αντρών του Πανελληνίου πρωταθλήματος συμπληρώθηκε χθες και από σήμερα το SPORT 24 βρίσκεται στον Πάνορμο για να καλύψει ζωντανά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση είναι τα εξής:

Αγγελίδης/Κωστακόπουλος- Κνάπεκ/Μούρτζιος
Γεωργακόπουλος/Ξυλούρης- Εξαδάκτυλος/Σοφοκλέους
Μπιλλίρης/Χαλίκος- Μαρούλης/Ρουμελιωτάκης
Βλαχοστάθης/Κοτσιλιάνος- Δημητριάδης/Παπαδημητρίου
Ζωλασταθιάδης/Κουρούπης- Αβραμίδης/Κατσίκης
Κρέτσης/Παπαθωμόπουλος- Σακλάρας/Μαυράκης
Κελεπούρης/Πανούσος- Καπίρης/Παπαδόπουλος
Αραμπατζής/Σιούτης- Γκόρτσιανουκ/Ταμπουρατζής

Με την σειρά που προέκυψαν τα ζευγάρια, με την ίδια χρονική σειρά θα αγωνίζονται στα δύο φιλέ που έχουν στηθεί πέντε μέτρα από την παραλία κι ενώ ο κόσμος στην παραλία έχει ήδη αρχίσει να μαζεύεται. Το θερμόμετρο στα ύψη και φανταστείτε ότι οι γυναίκες ξεκινούν αύριο.

Πάντως, όλοι με ανυπομονεσία περιμένουν τα διαλείμματα ανάμεσα στουςαγώνες οπότε και θα κάνουν την εμφάνιση τους δροσερές "τσιρλίντερς" από τη Λας Πάλμας της Ισπανίας. Δροσερές, δροσερές,αλλά μάλλον το θερμόμετρο θα ανέβει περισσότερο...

Τα δύο πρώτα ζευγάρια αγωνίζονται αυτή τη ώρα και το θέαμα παρά την μεγάλη ζέστη είναι εντυπωσιακό, ενω αρκετοί επώνυμοι έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους, ως καλεσμένοι της οργανωτικής επιτροπής. Πρώτη και χαμογελαστή η Κατερίνα Λάσπα.

Τα πρώτα αποτελέσματα της φάσης των "16"

Οι πρώτοι και εναρκτήριοι αγώνες του Masters της Μυκόνου είναι παρελθόν και ήδη είναι γνωστές οι δύο πρώτες ομάδες της φάσης των "8". Οι Aγγελίδης/Κωστακόπουλος επικράτησαν με σκορ 2-0 των Κνάπεκ/Μούρτζιου σε 47 λεπτά.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν το δίδυμο Εξαδάκτυλου/Σοφοκλέους οι οποίοι σε ένα συναρπαστικό ματς επικράτησαν στο τάι μπρέικ των Γεωργακόπουλου/Ξυλούρη οι οποίοι προηγήθηκαν στα σετ. Ο αγώνας διήρκεσε 56 λεπτά και η ομάδα του Εξαδάκτυλου έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση.

Στη συνέχεια οι Μπιλλίρης/Χαλίκος επικράτησαν με σκορ 2-1 των Μαρούλη/Ρουμελιωτάκη σε 53 λεπτά και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Δημητριάδη/Παπαδημητρίου που νίκησαν εύκολα σε 34 λεπτά τους Βλαχοστάθη/Κοτσιλιάνο με σκορ 2-0.

Oι Ζωλοστασιάδης/Κουρούπης και Κρέτσης/Παπαθωμόπουλος θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση καθώς επικράτησαν των Αβραμίδη/Κατσίκη και Σακλάρα/Μαυράκη με σκορ 2-0.

Τέλος οι Καπίρης/Παπαδόπουλος θα αντιμετωπίσουν στους "8" τους Γκόρτσανιουκ/Ταμπουρατζή. Το πρώτο ζευγάρι επικράτησε των Κελεπούρη/Πανούσο με σκορ 2-1 σε 55 λεπτά, ενώ το δεύτερο νίκησαν τους Αραμπατζή/Σιούτη με σκορ 2-0 στο πιο εύκολο ματς της ημέρας.Μείνετε συντονισμένοι




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ