STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζντοβτς: "Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν περίεργα"

Ζντοβτς: "Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν περίεργα"

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε για την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών του που έχουν ήδη το... μυαλό τους στα playoffs, στάθηκε στην παρουσία του Μωραΐτη ενώ έκανε λόγο για περίεργα κριτήρια από την πλευρά των διαιτητών.

Η ΑΕΚ έχασε επαφή με την τρίτη θέση έπειτα από την ήττα στο Ρέθυμνο και ο Γιούρι Ζντοβτς εξήγησε ότι κάποιοι παίκτες του σκέφτονται τα playoffs!

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε μετά την ήττα από το Ρέθυμνο: "Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να παίζουμε σε όλη την διάρκεια του ματς. Είχαμε κάποια προβλήματα με φάουλ. Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν κάπως περίεργα. Είχαμε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού από εμάς στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά νευρικοί στην επίθεση και το Ρέθυμνο είναι πολύ καλό στο τρανζίσιον και τιμωρεί. Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Είχαμε λίγους παίκτες και πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η αντίδραση κάποιων παικτών που πιστεύουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει η θέση μας όσο φτάνουμε προς το φινάλε και ετοιμάζονται από τώρα για τα πλέι οφ. Όμως υπήρχαν και θετικά όπως η παρουσία του Μωραΐτη, ο οποίος ίσως να έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα στο τέλος εμπιστεύτηκα τους πιο έμπειρους παίκτες".

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε εκ μέρους των παικτών της ΑΕΚ: "Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και ελέγξαμε τον ρυθμό. Από ένα σημείο και μετά χάσαμε τον ρυθμό και ηττηθήκαμε".

Σκουρτόπουλος: "Θα προσπαθήσουμε για το μάξιμουμ"

Ο κόουτς των Κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέφερε: "Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πρώτον κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο και δεύτερον γιατί πιάσαμε τις δέκα νίκες που μετά το ξεκίνημα έμοιαζε ακατόρθωτο. Παίξαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και αμυντικά αυτή τη φορά. Για 3 δεκάλεπτα παίζαμε μία ζώνη προσαρμογής η οποία μας επέτρεψε να συντηρήσουμε δυνάμεις και φάουλ γιατί έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές και μπορέσαμε στο 4ο δεκάλεπτο να παίξουμε ένας εναντίον ενός, χωρίς πολλές παγίδες, ενώ είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε για να ανταπεξέλθουμε. Από κει και πέρα η διαφορά του 1ου με του 2ου ημιχρόνου ήταν η δημιουργία μας. Είχαμε 5 ασίστ και τελειώσαμε με 19. Έχουμε μεγάλη ικανότητα σε αυτό.

Ζντοβτς: "Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν περίεργα"

Όταν καταλάβαμε πως έπρεπε να λειτουργήσουμε, το ματς έγινε πιο απλό και ήρθε στα μέτρα μας. Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στον κόσμο. Μας έχει στηρίξει και στα παιχνίδια και στην καθημερινότητα μας και τους ευχαριστούμε πολύ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ήταν πανέτοιμοι σε όλα. Με μία νίκη ακόμα η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο των πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε για το μάξιμουμ".

Ο Σταύρος Σχίζας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ρεθύμνου: "Αυτό το παιχνίδι το θέλαμε οπωσδήποτε, καθώς είχαμε χάσει πολλά ματς στον πόντο. Ήταν μία ακόμα επιβεβαίωση ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό που έχουμε δείξει. Η ΑΕΚ είχε πλεονέκτημα στα επιθετικά ριμπάουντ και για αυτό μείναμε πίσω στο σκορ αλλά στο τέλος το πιστέψαμε και καταφέραμε να το γυρίσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ