ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησε να αποδεσμευθεί από τον Παναθηναϊκό ο Άλφα Ντιαλό

Ζήτησε να αποδεσμευθεί από τον Παναθηναϊκό ο Άλφα Ντιαλό
INTIME

Γνωρίζοντας ότι δεν ήταν επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη, ο Άλφα Ντιαλό ζήτησε να αποδεσμευθεί από το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Λίγες εβδομάδες μετά από την υπογραφή τριετούς συμβολαίου, ο Παναθηναϊκός κι ο Άλφα Ντιαλό φαίνεται πως θα πορευθούν σε διαφορετικούς δρόμους καθώς ο νεαρός Αμερικανός ζήτησε να αποδεσμευθεί από τους πράσινους.

Ο 24χρονος περιφερειακός είχε "καπαρωθεί" από τους πρωταθλητές Ελλάδας πριν από την αποχώρηση του Όντεντ Κάτας και την αντικατάστασή του από τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό για μία σεζόν, για την ακρίβεια να τον αφήσει στο Λαύριο την περίοδο 2021/22.

Ο Ντιαλό ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι της πορείας του Λαυρίου μέχρι τους τελικούς της Stoiximan Basket League, είχε 12.6 πόντους (56% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο, 65% στις βολές), 5.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 14.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 29:36 σε 33 αγώνες του πρωταθλήματος.

Γνωρίζοντας ότι δεν είναι επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη, ο Αμερικανός ζήτησε να σπάσει το συμβόλαιό του και να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ