ΑΕΚ

Ζήσης: "Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Ζήσης δήλωσε ενόψει του Final Eight ότι θα ήθελε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ αλλά αυτό δεν γίνεται λόγω κορονοϊού, προσθέτοντας ότι όλοι στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους.

Στις δηλώσεις του ενόψει του Final Eight του BCL που κάνει τζάμπολ σήμερα (30/9), αλλά η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο (1/10) κόντρα στη Νίμπουρκ, ο Νίκος Ζήσης ακολούθησε το παράδειγμα του προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου. Επανέλαβε ότι ο στόχος είναι ο τίτλος, αλλά έδειξε σεβασμό στους αντιπάλους της "Ένωσης".

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Ζήσης υποστήριξε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε στο Final Eight. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Παίζουμε σε ειδικές συνθήκες, αφού θα αγωνιστοούμε χωρίς φιλάθλους. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην Αθήνα, αλλά το ιδανικό για εμάς να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ".

Σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει σε άδειες εξέδρες ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: "Είναι δύσκολο για τους παίκτες όλων των ομάδων να παίζουν σε άδειο γήπεδο. Έχω ξαναπεί ότι είναι καλύτερο να παίξεις μπροστά σε κόσμο, ακόμα και του αντιπάλου, αφού αυτό σε κάνει να συγκεντρωθείς και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για το παιχνίδι.

Έχουμε μια μικρή εμπειρία από τον περασμένο Μάρτιο, γιατί παίξαμε κάποια παιχνίδια χωρίς κόσμο, όπως και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε ομάδες σε υψηλό επίπεδο, δεν σκεφτόμαστε πως δεν θα έχουμε κόσμο. Αυτό που είναι στο μυαλό μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα".

Τέλος σε ερώτηση για τον αγώνα με τη Νίμπουρκ ο Ζήσης απάντησε: "Όταν παίζεις σε τέτοιες διοργανώσεις το πρώτο παιχνιδι είναι το πιο σημαντικό. Γνωρίζουμε την Νίμπουρκ, την αναλύουμε τις τελευταίες μέρες. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια. Έχει παίκτες που ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι, που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της εθνικής Τσεχίας που είδαμε πόσο καλά πήγε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό γι αυτούς. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα για να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να κερδίσουμε τον αγώνα".

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ