ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Ζημιά με Νέιπιερ, εκτός επ' αόριστον λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο

Ο Νέιπιερ στο φιλικό της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό
Ο Νέιπιερ στο φιλικό της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό PHOTO CREDITS: V. STOLIS

Η Ζενίτ ενημέρωσε ότι ο τραυματισμός του Σαμπάζ Νέιπιερ στον δεξιό αστράγαλο είναι σοβαρός και θα τον κρατήσει εκτός επ' αόριστον, ωστόσο ο Αμερικανός απέφυγε το κάταγμα και δεν θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Τα άσχημα νέα για τον τραυματισμό του Σαμπάζ Νέιπιερ στον αστράγαλο δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για την Ζενίτ, η οποία ενημέρωσε ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει εκτός επ' αόριστον, αφού πειράχθηκαν οι σύνδεσμοι.

Την ίδια στιγμή πάντως, υπήρχε μία αχτίδα ελπίδας για την ρωσική ομάδα, αφού, όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε ΝΒΑερ απέφυγε το κάταγμα, άρα δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που σίγουρα θα μεταφραζόταν σε πολύμηνη απουσία. Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός τραυματίστηκε στον τελικό του Super Cup της VTB League.

Το διάστημα που θα απουσιάσει πλέον ο Νέιπιερ από τα παρκέ εξαρτάται καθαρά από τον οργανισμό του και το πώς θα διαχειριστεί την αποθεραπεία του. Την ίδια στιγμή πάντως, είναι πια ένα ζήτημα αν η Ζενίτ θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση, αφού το φετινό ρόστερ έχει χτιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο Αμερικανός να είναι εκ των ηγετών της ομάδας.

TAGS ΖΕΝΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ