ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Τρέι Τόμπκινς

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Τρέι Τόμπκινς
PHOTO CREDITS: ZENIT.RU

Τον πολύπειρο πρώην φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τρέι Τόμπκινς έκανε δικό της η Ζενίτ που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αμερικανό για την επόμενη σεζόν.

Κάτοικος Ρωσίας θα είναι τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Τρέι Τόμπκινς που συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο πολύπειρος πρώην φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί στη VTB League υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ και θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή των ψηλών της πρωταθλήτριας Ρωσίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τόμπκινς ανέφερε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια θα παίξω για τον κόουτς Πασκουάλ και όχι εναντίον του. Είναι ένας μάστερ του αθλήματος και είμαι έτοιμος να μάθω από αυτόν και να κερδίσω με την νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να πάω στη Ρωσία καθώς την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους. Ελπίζω και αυτή τη φορά να είναι το ίδιο".

Ο 32χρονος ψηλός είχε μόλις 13 συμμετοχές με τους Μαδριλένους την περασμένη περίοδο στη EuroLeague, μέτρησε 5.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

TAGS ΖΕΝΙΤ VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ