ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Την 1η Μαρτίου θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για την επιστροφή του στην Παρτίζαν

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς EUROKINISSI

Η EuroLeague παρουσίασε το trailer για το ντοκιμαντέρ με θέμα την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν που θα προβληθεί την 1η Μαρτίου, στο οποίο εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε το περασμένο καλοκαίρι την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην Παρτίζαν και αυτό ενέπνευσε την EuroLeague Basketball να ετοιμάσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την πορεία του μέχρι να βρεθεί πάλι στην ομάδα που τον ανέδειξε

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό με επίσημο τρόπο μέσω της προβολής του πρώτου trailer, το ντοκιμαντέρ για την επιστροφή του "Ζοτς" στην Παρτιζάν θα προβληθεί την 1η Μαρτίου. Και, με βάση αυτά που φάνηκαν στα 45 δευτερόλεπτα του VIDEO, σε αυτό θα εμφανιστούν για να μιλήσουν για τον Ομπράντοβιτς ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

"Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να σου δώσει τα πάντα. Εντός γηπέδου ξέρεις τα πάντα" εμφανίζεται να λέει ο Διαμαντίδης, με τον Μπογκντάνοβιτς να περιγράφει την συνύπαρξή του με τον Ομπραντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε, αναφέροντας πως "υπήρχε κάτι στην ομάδα που δεν μπορώ να περιγράψω. Ήμασταν ασταμάτητοι"

Δείτε το όμορφο VIDEO:

TAGS ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ