ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Ο Κάζις Μακσβίτις αποφάσισε να πάρει σκούπα

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τη Ζάλγκιρις, με τον Κάζις Μακσβίτις να έχει πάρει την απόφαση για "σκούπα" το καλοκαίρι -ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους ξένους.

Πολλά βήματα προς τα πίσω έκανε τη φετινή σεζόν η Ζάλγκιρις, η οποία απέτυχε παταγωδώς τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων. Οι πράσινοι τερμάτισαν στην τελευταία θέση της EuroLeague με 8 νίκες και 20 ήττες, ενώ -πάνω απ όλα- έμειναν εκτός των τελικών της LKL για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Όπως είναι λογικό, όλα αυτά οδηγούν σε ριζικές αλλαγές στη διάρκεια του καλοκαιριού, με το BasketNews να κάνει λόγο -ούτε λίγο ούτε πολύ- για "σκούπα" από την πλευρά του Κάζις Μακσβίτις.

Ο προπονητής της Ζάλγκιρις φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει ριζικά την εικόνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, με τους ξένους να αποτελούν το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Βλέπετε, εξ όσων φόρεσαν φέτος την πράσινη φανέλα, μόνο ένας θα συνεχίσει: ο Τάιλερ Κάβανο.

Όπερ και σημαίνει πως παρελθόν θα αποτελέσουν οι Τζος Νίμπο, Ζοφρί Λοβέρν, Νιλς Γκιφάι, Γιάνις Στρέλνιεκς και Τάι Γουέμπστερ.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ