ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Με κυανοκίτρινη εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα λόγω της Ουκρανίας

Ζάλγκιρις: Με κυανοκίτρινη εμφάνιση απέναντι στην Μπαρτσελόνα λόγω της Ουκρανίας
ZALGIRIS KAUNAS / TWITTER

Η Ζάλγκιρις θα αφήσει κατά μέρους τα άσπρα και πράσινα, φορώντας μια νέα εμφάνιση με πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα, στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ο λόγος; Προφανής.

Η Ζάλγκιρις ήταν η πρώτη ομάδα της EuroLeague που πήρε ξεκάθαρα θέση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πέραν αυτού, ο λιθουανικός σύλλογος διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία το γεγονός πως τάσσεται υπέρ του ουκρανικού λαού, δεδομένου ότι πριν από κάθε παιχνίδι οι παίκτες του φωτογραφίζονται με μια ουκρανική σημαία.

Τώρα, για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η Ζάλγκιρις πήρε την απόφαση να πάει ένα βήμα παρακάτω. Να "απαρνηθεί" τα παραδοσιακά χρώματά της (πράσινο και άσπρο) και να ντυθεί με αυτά της Ουκρανίας (κίτρινο και μπλε).

Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, οι παίκτες της Ζάλγκιρις θα φορέσουν μια νέα ιδιαίτερη εμφάνιση, αφιερωμένη στον λαό της Ουκρανίας. Αυτό τόσο εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας όσο και της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Λιθουανίας, η οποία γιορτάζεται ανήμερα του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (Παρασκευή 11 Μαρτίου).

Πέραν αυτού, κάλεσε τον κόσμο που θα βρεθεί στη Zalgirio Arena να εμφανιστεί με λιθουανικές και ουκρανικές σημαίες.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ