ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Κρούσμα κορονοϊού στη Ζάλγκιρις πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Μάρεκ Μπλάζεβιτς με τη φανέλα της Ζάλγκιρις δίπλα στον Μάριους Γκριγκόνις
Ο Μάρεκ Μπλάζεβιτς με τη φανέλα της Ζάλγκιρις ZALGIRIS KAUNAS BC / TWITTER

Ο Μάρεκ Μπλάζεβικ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις. Αρνητικά τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:00).

Δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Zalgirio Arena (22/1, 20:00), η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε πως μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Πρόκειται για τον Μάρεκ Μπλάζεβικ (με το Νο1 στο προπονητικό, δίπλα στον Μάριους Γκριγκόνις), ο οποίος έδωσε θετικό δείγμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των πρασίνων, όλα τα υπόλοιπα μέλη βρέθηκαν αρνητικά σε επαναληπτικούς ελέγχους που έγιναν, προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει διασπορά. Η Ζάλγκιρις τονίζει μάλιστα πως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (παραμονή του αγώνα με τους ερυθρόλευκους), θα γίνουν νέα διαγνωστικά τεστ. Αν κι εκεί προκύψουν μόνο αρνητικά αποτελέσματα, τότε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα γίνει, όπως έχει προγραμματιστεί.

Ειδάλλως, θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στη Zalgirio Arena.

Ο Μάρεκ Μπλάζεβικ παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, για να βρεθεί εν συνεχεία θετικός στον κορονοϊό.

Photo Credits: Zalgiris Kaunas BC / Twitter

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ