ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Χάνει τον Τζος Νίμπο λόγω κορονοϊού

Ο Τζος Νίμπο με τη φανέλα της Ζάλγκιρις
Ο Τζος Νίμπο με τη φανέλα της Ζάλγκιρις EUROKINISSI

Ο Τζος Νίμπο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο και τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (28/1). Αμφίβολοι ακόμη τρεις επειδή δεν έχουν δώσει ακόμη αρνητικά δείγματα.

Ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε για τη Ζάλγκιρις, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Τζος Νίμπο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στον καθιερωμένο διαγνωστικό έλεγχο που διενήργησε η λιθουανική ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως ο βασικός σέντερ της Ζάλγκιρις θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον επτά μέρες, χάνοντας καταρχάς το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο Mediolanum Forum. Ένας αγώνας από τον οποίο αναμένεται να απουσιάσουν ακόμη τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Παούλιους Γιανκούνας, Αρτούρας Μιλάκνις και Τάι Γουέμπστερ, οι οποίοι βγήκαν μεν από την καραντίνα, πλην όμως δεν έχουν δώσει ακόμη αρνητικό δείγμα.

Θυμίζουμε πως για να επιστρέψουν στην δράση και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, μετά την παρέλευση της υποχρεωτικής καραντίνας, πρέπει να βρεθούν δύο φορές αρνητικοί σε PCR Test.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ