ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ

Ζάιον Γουίλιαμσον: Πήρε το "πράσινο φως" και επιστρέφει στις δραστηριότητες της ομάδας

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον Ⓒ 2021 DERICK HINGLE/ ASSOCIATED PRESS

Έλειψε για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού ωστόσο ο Ζάιον Γουίλιαμσον επιστρέφει στις δραστηριότητες των Πέλικανς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Πλην της νίκης επί των Τζαζ με 98-97, οι Πέλικανς έχουν ακόμα ένα λόγο να χαμογελούν καθώς ο Ζάιον Γουίλιαμσον πήρε το "πράσινο φως" προκειμένου να συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Ορλεάνης πριν από το ματς με την Γιούτα, ο Γουίλιαμσον έκανε καινούργιες εξετάσεις στο τραυματισμένο του πόδι και πήρε την έγκριση από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ήδη, όπως αναφέρουν οι Πέλικανς έχει αρχίσει να κάνει ασκήσεις στο 4 εναντίον 4 ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και ολόκληρο το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Η επίσημη επιστροφή του στα παρκέ σε αγώνα της ομάδας δεν έχει προσδιοριστεί, καθώς όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να δουν ποια θα είναι η ανταπόκρισή του στις προπονήσεις, όμως το γεγονός ότι επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων είναι μία καλή αρχή.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ