NBA

Ζάιον Γουίλιαμσον: Καθυστερεί κι άλλο η επιστροφή του

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/GERALD HERBERT

Νέο πισωγύρισμα για τον Ζάιον Γουίλιαμσον, με τους Πέλικανς να ανακοινώνουν ότι ο σταρ της ομάδας έχει ένα πρήξιμο στο εγχειρισμένο δεξιό του πόδι, με αποτέλεσμα η επιστροφή του να καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Για κάθε βήμα που κάνει μπροστά ο Ζάιον Γουίλιαμσον στον τομέα της αποθεραπείας του, κάνει και ένα πίσω. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά από τους Πέλικανς, οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι η επιστροφή του σταρ τους στην δράση θα καθυστερήσει λίγο ακόμα.

Ο λόγος σύμφωνα με τους Πέλικανς είναι ένα πρήξιμο στο δεξί πόδι του Γουίλιαμσον, αυτό στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση δηλαδή το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να μην έχει αγωνιστεί ακόμα.

Με βάση πάντως την ενημέρωση της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, δεν υπάρχει ανησυχία, αφού είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που συνέβη δεδομένης της πολύμηνης αποχής του All Star φόργουορντ από τα παρκέ. "Είναι μέρος της διαδικασίας. Όταν προέρχεσαι από τραυματισμό και ανεβάζεις ρυθμούς υπάρχει η πιθανότητα να πρηστείς λιγάκι στο σημείο που είχες τραυματιστεί" δήλωσε σχετικά με καθησυχαστικό τόνο ο τεχνικός των Πέλικανς, Γουίλι Γκριν.

Όπως και να έχει πάντως, δεν παύει να πρόκειται για ακόμα ένα πισωγύρισμα για τον Γουίλιαμσον, ο οποίος μόλις πριν μερικές ημέρες είχε πάρει το "ΟΚ" των γιατρών για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Πέλικανς, χωρίς πάντως να έχει προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο οικογενειακό διπλό, παρά μόνο σε καταστάσεις 4 εναντίον 4. Με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει, οι Πέλικανς θα μειώσουν τον όγκο προπόνησης του σταρ τους, ελπίζοντας ότι θα υποχωρήσει το πρήξιμο ώστε να επανέλθει σύντομα στην δράση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ