TEAM USA

Υποψήφιος για την Team USA και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον για την θέση του Μπράντλι Μπιλ

Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον των Χιτ
Ο Ντάνκαν Ρόμπινσον των Χιτ Ⓒ 2021 CARLOS OSORIO/ ASSOCIATED PRESS

Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μπράντλι Μπιλ συνεχίζεται στην Team USA, με τον Ντάνκαν Ρόμπινσον να είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίγα των υποψηφίων.

Ο Μπράντλι Μπιλ τέθηκε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων και Team USA λόγω πρωτοκόλλου κορονοϊού και έκτοτε έχει ξεκινήσει για τα καλά η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Το νέο όνομα που προστέθηκε λοιπόν στην λίστα είναι αυτό του Ντάνκαν Ρόμπινσον των Χιτ.

Μετά τους Τομπάιας Χάρις και Κρίστιαν Γουντ, ο Ρόμπινσον είναι ο τρίτος παίκτης που είδε το όνομά του να αναφέρεται στις σκέψεις της USA Basketball. Το γεγονός πάντως ότι οι τρεις παίκτες που έχουν ακουστεί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού τους - και σίγουρα δεν μοιάζουν με τον Μπιλ - δείχνει ότι στις ΗΠΑ σκέφτονται μάλλον όλα τα ενδεχόμενα.

Την σεζόν 2020/21 ο Ρόμπινσον είχε 13.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 40.8% στα τρίποντα (σε 8.5 προσπάθειες ανά αγώνα) σε 31 λεπτά συμμετοχής, επιβεβαιώνοντας την φήμη ενός εκ των καλύτερων σουτέρ στο ΝΒΑ που τον ακολουθεί.

TAGS TEAM USA ΗΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ